Engelsk
Rette hjælp SØGES?
28. marts 2008 af
LavendelDrøm (Slettet)
Har nogle sætninger jeg ikke kan finde fejlen i, håber nogen kan hjælpe mig lidt:
1) I just saw the money on the table, but now they have gone
(Skal det være has istedet for have nu da money er utælleligt?)
2) Have you eaten Ann?
(has istedet for have?)
3) Couldn`t you give the police any new informations?
???
4) Two hours break at lunchtime would suit me fine.
???
5) Swedens reputation has suffered because of recent arms sales.
???
6)The men in the street were strong red-faced young hooligans.
(strongly istedet for strong???)
7) The women in the village works in the fields all day.
(Woman istedet for women??)
8) Smoking are not allowed in the museum.
(hedder det ikke at the museum istedet for in??)
9) We all knows how to spell the word.
(Know uden s??)
10)The Johnsons next door is noisy people.
(are istedet for is???)
11) Therefore thought she that she could take it easy.
???
12) Her heart was I her mouth, but after some time had she almost forgotten the incident.
???
13) Before she could turn on the light was there a knock on the door.
( There was, istedet for was there ??)
14) The most recent targets for terrorist attacks have been the house of lords, the American embassy, and the jewish synagogue.
???
15) This morning the british conservative prime minister announced that the minister of foreign affairs had resigned.
???
16) The novel ends that she decides not to marry him in spite of his money
???
17)Later she told them about that she had decided to share a flat with her boyfriend.
???
18) Her parents were very much against that their daughter stayed out after midnight.
???
1) I just saw the money on the table, but now they have gone
(Skal det være has istedet for have nu da money er utælleligt?)
2) Have you eaten Ann?
(has istedet for have?)
3) Couldn`t you give the police any new informations?
???
4) Two hours break at lunchtime would suit me fine.
???
5) Swedens reputation has suffered because of recent arms sales.
???
6)The men in the street were strong red-faced young hooligans.
(strongly istedet for strong???)
7) The women in the village works in the fields all day.
(Woman istedet for women??)
8) Smoking are not allowed in the museum.
(hedder det ikke at the museum istedet for in??)
9) We all knows how to spell the word.
(Know uden s??)
10)The Johnsons next door is noisy people.
(are istedet for is???)
11) Therefore thought she that she could take it easy.
???
12) Her heart was I her mouth, but after some time had she almost forgotten the incident.
???
13) Before she could turn on the light was there a knock on the door.
( There was, istedet for was there ??)
14) The most recent targets for terrorist attacks have been the house of lords, the American embassy, and the jewish synagogue.
???
15) This morning the british conservative prime minister announced that the minister of foreign affairs had resigned.
???
16) The novel ends that she decides not to marry him in spite of his money
???
17)Later she told them about that she had decided to share a flat with her boyfriend.
???
18) Her parents were very much against that their daughter stayed out after midnight.
???
Svar #1
28. marts 2008 af Isomorphician
1: they have = it has
3: Could you give the police some new information?
4: Two hour's break at lunchtime would suit me fine.
5: Sweden's reputation has suffered because of recent arms sales.
7: works = work
3: Could you give the police some new information?
4: Two hour's break at lunchtime would suit me fine.
5: Sweden's reputation has suffered because of recent arms sales.
7: works = work
Skriv et svar til: Rette hjælp SØGES?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
