Engelsk

En tjekker?

01. april 2008 af sengul (Slettet)
Hej alle sammen :)

Ville høre om en nogenlunde-dygtig-engelsk-menneske kunne rette min engelsk oversættelse for fejl, så kan jeg sende den til vedkommende.


På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2008 af danielruhmann (Slettet)

Studieportalens princip bygger ikke pä lektiehjälp over mailkontakt. Smid dine ting op her, sä er der flere, der hjälper dig og du vil ogsä hjälpe andre, da dine ting senere vil väre tilgängelige for andre.

Svar #2
01. april 2008 af sengul (Slettet)

At kærlighed er et spørgsmål om følelser er ikke den store nyhed for det moderne menneske. Vi har indrettet os efter, at forelskelse er et anliggende mellem to mennesker og ikke et forhold, der i sig selv kommer samfundet ved. Det kan derfor for nutidens mennesker komme som noget af en overraskelse, at denne opfattelse af kærlighed kun er et par århundrede gammel. Først med romantikken får vi nemlig den moderne, stærkt individualistiske forståelse af kærlighed, der som sit fundament har en længsel efter at realisere sig selv følelsesmæssigt: Jeg leder efter den person, der kan bekræfte mig i min selvforståelse og give mig ekstatiske oplevelser.
Før romantikken var kærlighed for almindelige mennesker et spørgsmål om reproduktion snarere end om følelser, og det var klart i familiens og samfundets interesse, at kvinder fødte mange børn. For overklassen var kærlighed derimod ensbetydende med høje idealer, der blev hyldet i kunsten og litteraturen.

The love is a question about feeling, not the big news for the modern people. We have arranged us after that loves is a matter affairs between two persons, and it is not condition that itself have relation with society. It can come like surprise for present peoples, that these concepts of love are for pair of century old. First at all with romantic we get modern, strong, individual understanding about loves, like our fundament have a longing after to realize it self feelings emotional.
I’ am looking after the person, that can confirm me for my opinion and giving me ecstatic experience. Before romantic love was for ordinary/normal people a question about reproduction rather about feeling, and it was plain in the family and society interesting for women who born a lot of children. For the upper classes was love against means with height ideal, who stay elder in art and literature.

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. april 2008 af hjælpmig! (Slettet)

En grammatisk fejl: Du må ALDRIG sætte komma foran that.

Svar #4
01. april 2008 af sengul (Slettet)

Aha, godt set og bemærket - tak!

Er der ikke nogle der kan være behjælpelige her, det haster lidt nemlig.

Brugbart svar (0)

Svar #5
01. april 2008 af Xyxoz (Slettet)

Eventuelle ændringer:

"The love" = that love

"not the big news.." = doesn't come as a surprise for the modern person

"We have arranged us after.." = we have adapted ourselves to the fact that

"loves is a matter affairs between two persons, and it is not condition that itself have relation with society.." = love is an affair between two persons and not a relationship that concerns society

Blev ikke til mere i denne omgang. Gotta go.

Svar #6
02. april 2008 af sengul (Slettet)

Tak for hjælpen #5.

Skriv et svar til: En tjekker?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.