Fransk
Oversættelse..
05. september 2004 af
HeroN (Slettet)
Hej - Jeg er lige startet i 1G for et stykke tid siden, og har fået en oversættelse for, det meste af det er let nok, dog er der 1 ting der ikke står i bogens ordbog så er lidt blank..
Here goes;
(11 millions dans la région d'I(med ^ over)le de France)
Kan godt være det bare er mine tømmermænd der ikke er forsvundet helt, men fatter ikke lige hvad der skal stå der :)
Here goes;
(11 millions dans la région d'I(med ^ over)le de France)
Kan godt være det bare er mine tømmermænd der ikke er forsvundet helt, men fatter ikke lige hvad der skal stå der :)
Svar #1
05. september 2004 af Mads (Slettet)
Nu er det ikke for at være træls eller noget, men hvad er det du spørger om?
Skal du have oversat den ene linje til dansk? I så fald, så værsgo:
11 millions= 11 millioner
dans= i
la région de= regionen
Île de France= Île de France
Mads
Skal du have oversat den ene linje til dansk? I så fald, så værsgo:
11 millions= 11 millioner
dans= i
la région de= regionen
Île de France= Île de France
Mads
Skriv et svar til: Oversættelse..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
