Latin
Hjælp til trigonometriske funktioner
29. april 2008 af
tlykke (Slettet)
Er der nogle som kan hjælpe med nedenstående:
På dag nr. t i et typisk år er temperaturen C(t) grader Celcius i Fairbanks, Alaska, tilnærmelsesvis givet ved:
C(t) = 41/2*sin(2pi/365(t-101))-4
tegn grafen for C, idet t=0 svarer til 1.januar. (Hvis i vil fortælle mig hvordan og hvor på TI89.)
angiv temperaturen d. 1 februar.
på hvilken dag i året vokser temperaturen hurtigst? Hvor mange grader pr. dag vokser temperaturen, når den vokser hurtigst?
På dag nr. t i et typisk år er temperaturen C(t) grader Celcius i Fairbanks, Alaska, tilnærmelsesvis givet ved:
C(t) = 41/2*sin(2pi/365(t-101))-4
tegn grafen for C, idet t=0 svarer til 1.januar. (Hvis i vil fortælle mig hvordan og hvor på TI89.)
angiv temperaturen d. 1 februar.
på hvilken dag i året vokser temperaturen hurtigst? Hvor mange grader pr. dag vokser temperaturen, når den vokser hurtigst?
Skriv et svar til: Hjælp til trigonometriske funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
