Spansk
6 sætninger oversættelse
04. maj 2008 af
Kamelkalle (Slettet)
(: Kan min oversættelse passe? fra dansk til spansk
1) - ¿Qué tal está la carne? = (Hvordan er kødet?)
4) – ¡Myu rico! = vældig dejligt (godt)
2) – Ellos no gustar pescado. = (De kan ikke lide fisk)
3) – ¿Quiero más café (un café seco?)? = (Vil du have en kop kaffe mere?)
5) - ¿Desean postre? = (Hvad vil du have til dessert?)
6) – La cuenta, por favor = (Jeg vil gerne bede om regningen.)
1) - ¿Qué tal está la carne? = (Hvordan er kødet?)
4) – ¡Myu rico! = vældig dejligt (godt)
2) – Ellos no gustar pescado. = (De kan ikke lide fisk)
3) – ¿Quiero más café (un café seco?)? = (Vil du have en kop kaffe mere?)
5) - ¿Desean postre? = (Hvad vil du have til dessert?)
6) – La cuenta, por favor = (Jeg vil gerne bede om regningen.)
Svar #1
04. maj 2008 af Lone H. (Slettet)
(: Kan min oversættelse passe? fra dansk til spansk
1) - ¿Qué tal está la carne? = (Hvordan er kødet?)
4) – ¡Myu(yu omvendt) rico! = vældig dejligt (godt)
2) – A Ellos no LES gusta(boejes efter pescado,ental) el pescado. = (De kan ikke lide fisk)
3) – *¿QuierES más café ? = (Vil du have en kop kaffe mere?)
5) - **¿QUE QUIERES PARA postre? = (Hvad vil du have til dessert?)
6) – La cuenta, por favor = (Jeg vil gerne bede om regningen.)
*QUIERES-vil du have
**QUE-hvad QUIERES-vil du have PARA-til
mvh.
1) - ¿Qué tal está la carne? = (Hvordan er kødet?)
4) – ¡Myu(yu omvendt) rico! = vældig dejligt (godt)
2) – A Ellos no LES gusta(boejes efter pescado,ental) el pescado. = (De kan ikke lide fisk)
3) – *¿QuierES más café ? = (Vil du have en kop kaffe mere?)
5) - **¿QUE QUIERES PARA postre? = (Hvad vil du have til dessert?)
6) – La cuenta, por favor = (Jeg vil gerne bede om regningen.)
*QUIERES-vil du have
**QUE-hvad QUIERES-vil du have PARA-til
mvh.
Svar #2
05. maj 2008 af Kamelkalle (Slettet)
Tusind tak for hjælpen !! (:
Dummefejl i firen! Hehe, utroligt, at jeg ikke lagde mærke til den, selvom jeg rettede igennem igen og igen.
2 - den synes jeg, var meget svær! Hvorfor hedder det 'a ellos'? og 'les'? Kan godt se det med at 'el' manglede nu (: heh
3 + 5 (: Aha! Jeg gemmer lige det i mine noter quieres, qué quieres para (: !
Igen mange tak!
Dummefejl i firen! Hehe, utroligt, at jeg ikke lagde mærke til den, selvom jeg rettede igennem igen og igen.
2 - den synes jeg, var meget svær! Hvorfor hedder det 'a ellos'? og 'les'? Kan godt se det med at 'el' manglede nu (: heh
3 + 5 (: Aha! Jeg gemmer lige det i mine noter quieres, qué quieres para (: !
Igen mange tak!
Skriv et svar til: 6 sætninger oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
