Samfundsfag
udbud
10. maj 2008 af
studentpigen (Slettet)
hej
hvad er udbud og efterspørgsel
hvad er udbud og efterspørgsel
Svar #1
10. maj 2008 af Marcus (Slettet)
Meget simplificeret:
Udbud = det pågældende antal varer, der er tilgængelige på markedet.
Efterspørgsel = hvor mange, der ønsker de pågældende varer.
Udbud = det pågældende antal varer, der er tilgængelige på markedet.
Efterspørgsel = hvor mange, der ønsker de pågældende varer.
Svar #2
11. maj 2008 af muzvitten (Slettet)
Og den reele udgave:
http://da.wikipedia.org/wiki/Udbud_og_eftersp%C3%B8rgsel
http://da.wikipedia.org/wiki/Udbud_og_eftersp%C3%B8rgsel
Skriv et svar til: udbud
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
