Engelsk
Karakter
10. maj 2008 af
divadua (Slettet)
Hvis man står i en uheldig situation, hvor man har fået 2 i skriftlig engelsk(A)og 00 i mundtlig engelsk(A) i årskarakter, kan man så godt nå at bestå i faget når man kun skal op i skriftlig engelsk?
..Og hvordan forholder det sig, hvis man har opgraderet sit engelsk B niveau til A niveau, men er dumpet i A niveau og bestået i sit B niveau. Tæller B niveau så, hvis man skal ind på et studie, hvor Engelsk B er et adgangskrav?
..Og hvordan forholder det sig, hvis man har opgraderet sit engelsk B niveau til A niveau, men er dumpet i A niveau og bestået i sit B niveau. Tæller B niveau så, hvis man skal ind på et studie, hvor Engelsk B er et adgangskrav?
Svar #1
10. maj 2008 af Sherwood (Slettet)
Du har en hård lærer, men jeg vil da tro, at det kan lade sig gøre.
Umiddelbart ligger dit snit på: (2+00)/2=1
Hvis du skal bestå: (2+00+4)/3=3
Så du skal altså minimum have et 4-tal.
Umiddelbart ligger dit snit på: (2+00)/2=1
Hvis du skal bestå: (2+00+4)/3=3
Så du skal altså minimum have et 4-tal.
Svar #2
13. maj 2008 af skaerhj (Slettet)
Det ligger lidt svært at sige det. fordi det er forskelligt hvor meget din eksamenskarakter går ind over din årskararkter og omvendt. det er op til læreren at beslutte om du skal bestå eller ej. men umiddelbart skal du have et 4 tal for at bestå
Skriv et svar til: Karakter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
