Studievejledning

karakter 4

12. maj 2008 af Thie (Slettet)
er karakter 4 på 7-trins skalaen ok??

har tænkt til at studere som sygeplejerske, og lurer på om en kan have karakter 4 i nogle fag, eller om det er for dårlig??

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2008 af 887 (Slettet)

Det afhænger vel lidt af ens personlighed, men ja 4 er ok!

Jeg plejer altid at sige følgende til mig selv:

4=ok
7=godt
10=flot
12=super

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2008 af JuMMe^ (Slettet)

Prøv at læs lidt her:
http://www.ug.dk/Uddannelse.aspx?article_id=udb-sygeplejerske

Karakteren 4 er okay. Svarer vel til middel.

Kig på evt. på adgangskrav^^


Svar #3
12. maj 2008 af Thie (Slettet)

ok, det er da godt :P

har fået vide at alle der søger ind på sygeplejerske uddannelsen i Randers har blivet optaget, så håber på det samme ;)

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. maj 2008 af 887 (Slettet)

#3

der er ikke noget med at der er mangel på sygeplejersker? Så der er stor sandsynlighed for at du kommer ind! :-)

Svar #5
12. maj 2008 af Thie (Slettet)

det er sandt ;)

menne skal måske tage Dansk på A-niveau, siden jeg aldri har skrevet dansk før :S og det vil hjælpe mig videre hvis jeg skal studere som sygeplejerske senere.

så får håbe jeg ikke får en dårlig karakter i dansk :S

Brugbart svar (0)

Svar #6
12. maj 2008 af JuMMe^ (Slettet)

Du skal bare bestå Dansk A.

Brugbart svar (0)

Svar #7
13. maj 2008 af Hizze (Slettet)

Jeg bliver skuffet hvis jeg får 4. Fire er en under middel karakter, derfor ikke noget man burde stræbe efter. Jeg ser den ikke som en god karakter.

Svar #8
14. maj 2008 af Thie (Slettet)

karakter 4 (3 i norge) er heller ikke noe man stæber efter, men det er en ok karakter, selvom den egentlig er lidt dårlig :P efter min mening

Skriv et svar til: karakter 4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.