Kommentarer til Studieportalen.dk

Irriterende reklame

15. maj 2008 af blackduck (Slettet)
Er det kun mig der finder den nye baggrund-reklame med "gør tal til virkelighed" voldsomt forstyrrende?

Gentagelsen af det samme lille billede i sammenhold med de 8 små billeder i reklamen gør det regulært svært for mig at fokusere på siden. Jeg bakker 100% op omkring, at man gerne vil have en form for reklameindtægt, om ikke andet så blot for at forsøge at dække driftsudgifterne til siden, men er det virkelig nødvendigt med den form for reklamer?

Brugbart svar (2)

Svar #1
15. maj 2008 af Mester_Bean (Slettet)

Jeg synes nu ikke de gør så meget - heller det end et alternativ som irriterende popup vinduer. Man vænner sig til de to bjælker, og jeg tænker ikke længere over dem. Opfat dem som en den af designet - du behøver jo nødvendigvis ikke at trykke på dem!

Brugbart svar (2)

Svar #2
15. maj 2008 af Boggnasker2 (Slettet)

#0 Jo man, det pokkers irriterende! Var lige ved selv at oprette et indlæg om det!!

Svar #3
15. maj 2008 af blackduck (Slettet)

Jeg har med dårlig samvittighed valgt at blokere reklamen. Det kan gøres med diverse udvidelsesprogrammer til alle kendte browsere. Dog kan man selvfølgelig ikke registrere at billederne blokeres, hvorved det forhåbentligt ikke kommer til at gå ud over studieportalen. Jeg kunne aldrig i mit liv finde på at klikke på en sådan reklame, finder dem væsentligt mere irriterende end pop-up vinduer og lignende.

Brugbart svar (2)

Svar #4
15. maj 2008 af Oxoniensis (Slettet)

Der er allerede et indlaeg om dette. SP har alt for mange reklamer.

Brugbart svar (2)

Svar #5
19. maj 2008 af speedometer007 (Slettet)

Jeg har fint nok med dem...men om aftenen skifter de over til de der roskilde festival reklamer....som popper op hele tiden....det er irriterende....hvorfor skal de uafbrudt poppe op hele tiden?

Brugbart svar (2)

Svar #6
22. maj 2008 af Harry Potter (Slettet)

-- ja, det optimale kunne måske være at være helt foruden irriterende reklamer og pop-uppere.. men hvad vil i have? Studieportalen el ej? De skal jo tjene penge på den ene eller anden måde?

Brugbart svar (2)

Svar #7
24. maj 2008 af Bankier (Slettet)

Ja den er ret så irriterende.

Svar #8
24. maj 2008 af blackduck (Slettet)

#6

Nej. Det optimale kunne være hvis de åbent offentliggjorde hvor mange penge de skal bruge på at opretholde deres server. Jeg spørger jo netop, om de er kommet helt på skideren økonomisk og derfor bliver nødt til at tillade en så aggressiv overeksponeringen på siden. Hvad er det der helt konkret har gjort serveren dyre at drive?

Skriv et svar til: Irriterende reklame

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.