Latin

"Åndelig perfektion"

16. maj 2008 af beckham1209 (Slettet)
Hjælp det haster!!!

Nogle kloge hoveder der kan oversætte "Åndelig perfektion" til latin??

På forhånd tak!!

Brugbart svar (2)

Svar #1
06. august 2008 af Bruger slettet (Slettet)

Date: 11/20/2005
Subject: I would like to know how to write this in latin thanks

Question
spiratual perfection

Answer
Hello,

“Spiritual perfection” is in Latin :
“ Spiritus perfectio”.

Best regards,
Maria
___________________________________________________________
Please note that:
-SPIRITUS (genitive case-4th declension) literally means ‘of the spirit', i.e. ‘spiritual'.
-PERFECTIO(nominative case. 3rd declension) = ‘perfection'  

Kilde: http://en.allexperts.com/q/Latin-2145/know-write-latin-thanks.htm


Brugbart svar (2)

Svar #2
06. august 2008 af Bruger slettet (Slettet)

Answer
Hello,

“Spiritual perfection” is in Latin :
“ Spiritus perfectio”.

Best regards,
Maria
___________________________________________________________
Please note that:
-SPIRITUS (genitive case-4th declension) literally means ‘of the spirit', i.e. ‘spiritual'.
-PERFECTIO(nominative case. 3rd declension) = ‘perfection'  

Kilde: http://en.allexperts.com/q/Latin-2145/know-write-latin-thanks.htm


Brugbart svar (2)

Svar #3
06. august 2008 af Bruger slettet (Slettet)

Answer
Hello,

“Spiritual perfection” is in Latin :
“ Spiritus perfectio”.

Best regards,
Maria
___________________________________________________________
Please note that:
-SPIRITUS (genitive case-4th declension) literally means ‘of the spirit', i.e. ‘spiritual'.
-PERFECTIO(nominative case. 3rd declension) = ‘perfection'  
 

Kilde: http://en.allexperts.com/q/Latin-2145/know-write-latin-thanks.htm


Brugbart svar (2)

Svar #4
06. august 2008 af Bruger slettet (Slettet)

Answer
Hello,

“Spiritual perfection” is in Latin :
“ Spiritus perfectio”.

Best regards,
Maria
___________________________________________________________
Please note that:
-SPIRITUS (genitive case-4th declension) literally means ‘of the spirit', i.e. ‘spiritual'.
-PERFECTIO(nominative case. 3rd declension) = ‘perfection'  

Kilde: http://en.allexperts.com/q/Latin-2145/know-write-latin-thanks.htm


Brugbart svar (2)

Svar #5
06. august 2008 af Bruger slettet (Slettet)

Undskyld 4-dobbelt posting.

Der var problemer på portalen, og jeg fik fejlmelding, hver gang jeg forsøgte at sende.
Posten er så alligevel gået igennem - hver gang. Det var bare ikke synligt fra min computer :(


Skriv et svar til: "Åndelig perfektion"

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.