Teknologi

Eksamen i Teknologi B

21. maj 2008 af Arvin (Slettet)
Jeg skal op i eksamen i Teknologi B, og ville bare lige spørge om der er nogen som har nogle gode råd til mig? Nogle erfaringer?

Må indrømme jeg er en lille smule nervøs da jeg aldrig har prøvet at skulle forsvare et teknologi projekt mundtligt, så jeg ved ikke hvad jeg skal forvente derhenne. :P

Brugbart svar (4)

Svar #1
22. maj 2008 af King_2 (Slettet)

Jeg var oppe i IT med den gamle reform, det var på min skole ikke vildt svært, afhænger selvfølgelig af hvor meget man bruger computer i hverdagen. Hviss du har styr på teorien og på din fremlæggelse burde det ikke være et stort problem.
hvis du vil score point kan du google lidt a nivea stof der ikke er svært, f.eks hvis du alligevel kommer ind på gestaltlove findes der et par stykker til a niveau der er meget lette at beskrive og hurtige at forstå. det samme gælder nogle af de andre områder for IT..

Held og lykke her fra.. !!

Brugbart svar (4)

Svar #2
01. juni 2008 af TennaH (Slettet)

Teknologi B har ikke noget med IT at gøre.. Det er et fag på HTX, som handler om produktudvikling osv.

Jeg skal selv op i morgen, og føler slet ikke jeg har styr på hvad der lægges vægt på osv.

Så følger lige med her.. :)

Brugbart svar (4)

Svar #3
01. juni 2008 af DennisDeH

Det vil ihvertfald være en god ide at lave et diasshow til at supplere din fremlæggelse med :)..

Vil da sige at du skal ihvertfald have idéfasen med, og en indsnævring af problemformuleringen..
Derudover skal der naturligvis være en problemanalyse og en beskrivelse af dit produkt (hvorfor, hvordan, hvorledes) osv:)


Brugbart svar (3)

Svar #4
10. juni 2008 af michell-88 (Slettet)

når det er B-niveau, så spørge de kun om rapporten og tingene bag den.
Bare ha' godt styr på rapporten, så skal det nok gå.

Jeg var oppe sidste år på B-niveau, men jeg skal op i A-niveau på fredag. Tro på at jeg er nervøs :S, her spørger de om alt!!! også teorien bag de ting jeg ikke har med i rapporten

FUCK!

Brugbart svar (3)

Svar #5
15. juni 2008 af misskitty90 (Slettet)

Okay :)
A-niveau er det så det man kalder Teknik?

Jeg skal op i tek B her på tirsdag, og er lidt nervøs allerede, og vi har lidt diskussion i min gruppe om vi skal dele noget af det op :S Det synes jeg bare ikke er en særlig god ide...

Brugbart svar (3)

Svar #6
15. juni 2008 af DennisDeH

A-niveau hedder Teknologi A

Teknikfag A, er noget helt helt andet. Det skal alle HTX'ere have i 3. g.
Der skal du vælge mellem forskellige linjer, som du skal bruge 12 timer af dit liv på hver uge.

Brugbart svar (5)

Svar #7
16. juni 2008 af Mr_McNabb (Slettet)

Hej :).

Jeg skal også snart op i teknologi B. Jeg vil lige høre om nogle af jer har en idé til hvordan man kan opbygge sin fremlæggelse og hvad man skal lægge mest vægt på; produktet eller rapporten?

Brugbart svar (3)

Svar #8
16. juni 2008 af misskitty90 (Slettet)

Nåå okay.. Det er bare fordi ude hos mig, kan vi ikke vælge teknologi på A niveau, men vi skal have teknik A på 3. år.. Derfor troede jeg at det var det samme..

Brugbart svar (3)

Svar #9
23. maj 2009 af Pernille-B (Slettet)

Hej

Kan se indlæggende er næsten et år gammel, så ville lige hører hvornår i gjorde til Teknologi B eksamen. Har ingen anelse om hvad jeg skal gøre ?


Brugbart svar (4)

Svar #10
03. juni 2009 af Lessel (Slettet)

 Dette står i bekendtgørelsen:

Projektprøve med skriftlig rapport, produkt eller procesforløb og tilhørende mundtlig prøve. Prø-ven er centralt stillet og har udgangspunkt i et fælles tema, der indeholder forskellige projektoplæg.
Før den mundtlige del af prøven sender skolen et eksemplar af rapporten til censor. Eksaminator og censor drøfter inden den mundtlige del af prøven, hvilke problemstillinger eksaminanden skal uddybe.
Eksaminationstiden er 30 minutter. Der gives ikke forberedelsestid.
Den mundtlige del af prøven består af eksaminandens præsentation og fremlæggelse af projektet suppleret med uddybende spørgsmål fra eksaminator. Med udgangspunkt i projektet indeholder den mundtlige del desuden en uddybende samtale, der kan omfatte emner inden for hele fagets kernestof og supplerende stof. Elevernes præsentation og fremlæggelse af projektet kan højst omfatte halvde-len af eksaminationstiden.
Ved eksaminationen præsenterer eleven sit projekt, evaluerer produktet, og evaluerer projektforlø-bet. Til fremlæggelsen kan eleven med fordel have udarbejdet en disposition, og evt. anvende po-wer point eller lignende præsentationsværktøj.
Elevens præsentation og evaluering må højst vare 15 minutter.
Eksaminator stiller uddybende spørgsmål til projektet, efter forudgående drøftelse med censor, der kan have påpeget problemstillinger, der ønskes uddybet.
Herefter kan eksaminator og censor stille spørgsmål indenfor hele fagets kernestof og supplerende stof, for at kunne vurdere graden af målopfyldelse.


Skriv et svar til: Eksamen i Teknologi B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.