Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Emner

11. august 2008 af BigEyes (Slettet)

Hvilket emne og fag skrev I i til jeres studieretningsprojekt/-opgave? Hvad syntes I om at arbejde med jeres emne, og er det noget I vil anbefale?

/BigEyes


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. august 2008 af Daniel TA (Slettet)

Både i den "lille" i 2.g og SRP i 3.g skrev jeg i fagene matematik og fysik i hhv. emnerne: harmonisk bevægelse (elastikudspring) og elektromagnetisme - bestemmelse af elektronens masse.

Begge gange havde jeg fysik som hovedfag og matematik som støttefag.


Svar #2
14. august 2008 af BigEyes (Slettet)

#1 Interessant :P

Er der ellers nogle?


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. august 2008 af Emaleth (Slettet)

Hej

Jeg skrev om alkohol og antabus, et lægemiddel der bruges af alkoholikere og gør, at de bliver meget syge når de indtager alkohol. Jeg kom ind på hvordan alkohol påvirker hjernen - meget spændende og let at relatere til ;) og så var jeg inde på HCØ og lave stoffet antabus. Kan virkelig anbefale emnet!

Min veninde skrev om depression og antidepressiva også i biologi og kemi.

En anden skrev om forskelle på mænd og kvinder i biologi og dansk. Den biologisk vinkel var forskning i hvordan kvinder og mænd adskiller sig fra hinanden, og den danskfaglige vinkel var en analyse af liza marklunds livtid, hvor den kvindelige hovedperson er ret feministisk. Det virkede som et rigtig spændende emne.

Der var også en del i min klasse, der skrev om epidemier i fagene historie og biologi. Fx om pesten og dens konsekvenser i middelalderen og så konkret hvad pesten skyldes og hvordan den er set ud fra et biologisk perspektiv.


Skriv et svar til: Emner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.