Almen studieforberedelse (AT)

Haster! HF!

22. august 2008 af Studiemonakken (Slettet)

Skal i brobygning og ville virkelig gerne komme lidt tættere ind på hvad der passer til mig af gymnasiale uddannelser! Skal på HF senere og første uge i brobygning bliver på HF:

*Så jeg vil så gerne vide fra jer;

-Hvordan er Mulernes legatskole HF ??

-Hvordan er Odense Katedralskole ???

Her mener jeg så mest dem der har gået der eller kender til dem.. Hvilke typer personer der er? Om det er fedt/skidt? Fordele/ulember? Og hvad i synes jeg skal vælge af overstående som mit HF.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2008 af Sherwood (Slettet)

Der er ingen tvivl om, hvilket gymnasium der er det bedste. Odense Katedralskole slår alle gymnasier i Odense med flere længder. ;)

Desuden er der plads til alle. Grundet dens centrale position kommer der folk fra hele fyn samt de indfødte odenseanere. At skolen ligger lige midt i byen er nok den største fordel. Men jeg kunne jo skrive længe, du kan skrive, hvis du vil vide mere.

Rygtet går, at alle der går på Mulernes er hippier..og det er ikke helt løgn..


Svar #2
22. august 2008 af Studiemonakken (Slettet)

Tak for svaret:)

Vil rigtig gerne høre mere om Katedralskolen! Så meget som du gider..

Har hørt et rygte med mange udlændinge på mulernes??


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. august 2008 af Minnie-Mouse (Slettet)

Lad lige være med at bruge "haster" i dine overskrifter til indlæggene!

Mht. rygtet. Og hvad så ? (nu kender jeg ikke til det, men jeg kan absolut heller ikke se problemet i det.)


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. august 2008 af Sherwood (Slettet)

Odense Katedralskole ligger på Jerbanegade lige over for Konges Have. Det vil altså sige, at du kan nå til banegården og rutebilstationen i løbet af 2 minutter. På samme minutantal kan du vælge at tage en tur i byen, hvilket er utrolig dejligt, når du eksempelvis har frimoduler. Da kan man benytte en af byens cafeer (eller andet), fremfor at sidde i kantinen og lave lektier, som ville være et alternativ, hvis man var fanget i ingenmandsland. Ellers er Katedralen jo også et af Danmarks ældste gymnasier. Vi har jubilæum i år - 725 år. De gamle lokaler skaber en hyggelig stemning og udsmykningen kan sågar bruges i historietimerne. Jeg mener, at udsmykningen (i hvert fald noget af den) er pompejiansk, men du må ikke hænge mig op det. ;)

Herudover har vi vist også de bedste lærere. Jeg har kammerater, som er skiftet fra både Sct. Knuds gymnasium og Mulernes Legatskole til Katedralen - et skift de har været meget tilfredse med. Der bliver også gjort meget for at skabe sociale bånd på tværs af klasser og årgange. Således arrangeres der fester, sportsbegivenheder, musikaftener (AMOK), og du får sågar chancen for at arbejde for et af Danmarks ældste skoleblade, Punch - dog er det ikke så seriøst (mere), men det er da meget sjovt at læse. Vi har forskellige aftaler rundt omkring i byen med eksempelvis A-bar om fredagscafeer (i øjeblikket. Fortsættes afhængig af tilslutningen), selv om skolen også et par gange om året holder sine egne. Da det er klasserne som arrangere dem på skolen, plejer de at være meget underholdene.

Jeg kan ikke lige komme i tanke om mere, men jeg har absolut ikke skrevet alt. Skriv hvis du har specifikke spørgsmål.

Jo, du har ret i, at der er mange udlændinge på Mulernes. Taget i betragtning af at den ligger i Vollsmose er det heller ikke så mærkeligt. Men har det nogen betydning?


Skriv et svar til: Haster! HF!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.