Engelsk

´hjælp til grammatiske fejl

24. august 2008 af skattermussi (Slettet)

hej jeg skal skrive om min ferie. er der en der er rigtig sød og kigge lidt på det?

bare giv mig et hit til fejlene hvis det er :)

tusind tak..

In my holiday, I have been in Spain in a city called Lloret De Mar.
Lloret De Mar is known for all the attractive discos, where young people meets and party all night. We were 7 girls, who had talked and planed this holiday for almost a year, and finally it became summer vacation, and we were more than ready to go to Lloret De Mar.
We stood up early and packed our belongings’ and then my father droved us to Kolding, where we should take the bus. It rained and the weather was very bad, so we were really looking forward to come to Spain, and get away from the bad Danish weather.
We knew that it was a long journey, and our guides said that it would take at least 31 hours to get to Spain. It took about 33 hours, and when we get there it was the greatest weather.
We got to our hotel which law in the centre of Lloret De Mar.
We travelled with the travelling companions called “Ungrejs”, and every night they have arranged some different parties, with a new theme. They have for example one party called “danskeraften”, where everybody should have some white or red clothes on, or some Danish flags painted in the face.
We were to parties every night, and even when we got home lat at night, we law at the beach latest at ten pm. It was great at I enjoyed every second of that vacation. We did something all the time, we were never bored.
Some day at the beach, a woman came to us with a special offer, she wanted us to try a boat called fly fish. It was a Rubber dinghy tight after a motor boat, and we sat on the Rubber dinghy, and when if droved very fast our boat stood vertical in the air. We had life jackets on, but we were not fasted to the boat, we only had a rope on our seats to hold in.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2008 af Isomorphician

In my holiday... = For my holiday

I have been in = I went to / I was in

people meets = people meet (flertal, derfor uden s)

7 = seven (antal under ti skrives med bogstaver)

planed = planned

belongings' = belongings (ikke ejefald)

droved = drove

to come to Spain = to coming to Spain

we get = we got

greatest = best of

got to our hotel = reached our hotel

which law =  which was located

travelling companions = travel agency

have arranged = arranged

they have = they had

in the face = on their faces

We were = we went

lat = late

law = lay

latest at= no later than

at = and

that = the

Some day = One day

tight = tied

droved = sailed (går jeg ud fra...)

to hold on = to hold on to.


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2008 af vanigirl (Slettet)

hjælp mig til min engelske opgave?


Skriv et svar til: ´hjælp til grammatiske fejl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.