Engelsk

engelsk

01. september 2008 af via06xyj (Slettet)

A counterrevolution has broken out on the Thames peninsula of the Isle of Dogs, which was declared independent of Great Britain on Sunday. Because not all 10,000 inhabitants are walking around in Republican thoughts, and therefore there has been a collecting of signatures going on. People sign their signatures on the fact that they wish to remain under English rule. The Dog Island’s President, the 37-year-old clerk and the local aldermen Ted Jones is however convinced that half of the Island’s inhabitants still stand behind him.
The President lately held a press conference with journalists from the “neighbour” country England. You can call me King Kong for my sake, he sad nobly. But he also tried to explain to them about the deepest motives, which Sunday evening had a circle of The Isle of Dogs inhabitants to declare the peninsula of Thames independent.
 

kan jeg ikk få med rettelse ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2008 af Isomorphician

Because = Reason is that / Reason being that

the local aldermen = local alderman

"neighbour" = "neighbouring"

deepest = deeper


Skriv et svar til: engelsk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.