Samfundsfag

Gross national income = BNP

09. september 2008 af christian Thøgersen (Slettet)

hej alle sidder og laver en samfundsfag opgave, og spørgsmålet giver vist sig selv.

er Gross national income = BNP ??

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2008 af Sherwood (Slettet)

Læs her og udled selv dit svar: http://en.wikipedia.org/wiki/Gross_National_Income


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2008 af Kristian-Poulsen (Slettet)

#0

Nej, det er ej.

BNP : Gross domestic product ~ værdien af den samlede produktion i et år

BNI : Gross national income ~  værdien af den samlede nationale indkomst i et år

I Danmark er de 2 mængder næsten lige store


Skriv et svar til: Gross national income = BNP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.