Studievejledning

Internatinale organistationer

11. september 2008 af nochum (Slettet)

Hej,

jeg læser til bachelor i historie(3. semester) og ville gerne vide om det er muligt at kombinere mit studie med et tilvalgsfag så jeg kan arbejde hos NGO´s eller andre humanitære organistationer. Tænkte evt. på europæiske studier fx. i Aarhus. Er der nogen der har et bedre bud?

Mange tak

Jan


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2008 af Bruger slettet (Slettet)

Alle kan vel arbejde for en NGO, det forudsætter ikke en bestemt uddannelse.

Tænker du på nogen bestemte NGO'er? Der er jo næsten uendeligt mange af dem.

Tænker du på bestemte steder i verden? Det kunne måske være godt at læse kinesisk eller ... ? alt efter hvor du gerne vil hen.

Ligger dine interesser indenfor et bestemt domæne: Menneskerettigheder, bæredygtighed, miljø, sundhed ...? Det vil jo være helt afgørende for, hvilken uddannelse, der vil være relevant.

Læs om forskellige non-governmental organisations her for at få idéer til domæner, der kunne være relevante at kaste sig over: http://en.wikipedia.org/wiki/Ngo

Jeg ville anbefale dig at overveje nøje med dig selv, hvorfor du gerne vil arbejde for en NGO - og således rustet tale med studievejledningen på din uddannelsesinstitution :)


Svar #2
12. september 2008 af nochum (Slettet)

Tak for svaret. Kan godt se at jeg har formuleret mit spørgsmål lidt blåøjet uden kendskab til de store divergerende interesser indenfor området.

Primært kunne jeg tænke at arbejde indenfor menneskerettigheder, men også sådan at jeg kan leve af det, dvs. betalt arbejde. Primært kunne jeg tænke mig at arbejde med Afrika og især med aspekter som fattigdom, børnedødelighed, white pride etc.

Det er sikkert et komplekst og meget omspændende felt og jeg vil beskæftige mig nøje med konkrete forestillinger og optioner. Jeg ville ville bare gerne vælge mine tilvalgsfag+kandidatuddannelse sådan, at jeg ikke udelukker muligheden for at arbejde indenfor dette "idealistiske" felt:) 


Skriv et svar til: Internatinale organistationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.