Engelsk

Have + Sammensatte tider

28. september 2008 af Dreamer1990 (Slettet)

Hej,
Det kunne være ret fedt, hvis jeg kunne få nogen til at se nedstående sætninger igennem for fejl.

1. Min far har haft et godt arbejde i mange år, men nu har firmaet indført computere, og han kan ikke lide at gå på arbejde mere. Jeg håber, at han kan få ansættelse et andet sted, selv om han er for gammel til hårdt fysisk arbejde.
My dad has had a good job in many years, but now the firm has adopt computers, and he does not like to go to work anymore. I hope that he can get recruitment another place although he is too old to work physically hard.

2. Vores historielærer fortalte en meget morsom historie om Henrik den 8. Og alle hans koner, men den hører bestemt ikke hjemme i en historiebog.
Our history teacher told a very funny history abort Henry eighth and all his wives, but it is definite not a part of a history book.

3. Efter min mening har vi for meget hjemmearbejde.
According to me we have to much homework.

4. Jeg mener, at Labour vinder det næste valg. Hvad mener du? - Hvad betyder ”labour”? - Det har mange betydninger, slå dem op i din ordbog.
I think that Labour wins the next election. What do you think? - What does ”labour” mean? It has many meanings; look it up in your dictionary.

5. Det lykkedes bjergbestigerne at nå toppen af bjerget, men det var et spørgsmål om liv eller død. Et af medlemmerne af ekspeditionen blev fundet død af udmattelse.
It succeed the mountain climbers to reach the top of the mountain, but it was a question about life and death. One of the members of the expedition was found deal of exhaustion.

6. Kan du låne mig 20 kroner, jeg har tabt min pung. Jeg måtte låne 5 kroner til busbilletten i morges. Chaufføren nægtede at tage mig med, selvom han godt ved, at jeg har buskort. Han nægtede at have set mig før, den idiot.
Can you borrow me 20 Danish kroner? I have lost my wallet. I borrowed 5 Danish kroner to a season ticket in the morning. The driver refused to take me with him, although he knows that I have a season ticket. He refuses to has seen me before, that idiot!

7. Der var mange lækre retter på menukortet, og min vært sagde, at jeg kunne vælge, hvad jeg ville have. Jeg valgte omhyggeligt den største bøf og den mest mættede dessert, for jeg var meget sulten.
There were many delicious dishes on the menu, and my host said, that I could choose, what I would have. I choose the biggest beef and the most filing dessert carefully, because I was rally hungry.

8. Præsidentvalgene I USA finder sted hvert 4. År I November. Hvem tror du bliver valgt til president ved det næste valg?
The presidential election in The States takes place every fourth year in November. Who do you think is going to be selected to the next election?

9. Det moderne Samfund styres af teknologien. Selv de små lokalsamfund bruger edb. Børnene må lære at bruge computere, men der er ikke mange lærere, som kan undervise dem.
The modern society is controlled by the technology. Even the smallest local community use electronic data processing. The children have to learn to use computers, but there are not many teachers who can teach them.

10. Kan du høre, hvad jeg siger? -Godt, så hør godt efter og brug din fantasi!
Can you hear what I say? -Good, then listen and use your fantasy!

På forhånd mange tak,
Pjuske Pjuskesen :P


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. september 2008 af Isomorphician

1: in many years = for many years

adopt computers = adopted computers

2: Henry eighth = Henry the eighth

definite = definitely

5: question about life and death = a matter of life or death

deal of exhaustion = dead from exhaustion

6: borrow = lend

to a season ticket = for at bus ticket

he refuses to has seen me before = he refused to have seen me before

7: what I would have = whatever I wanted

choose = chose

beef = steak

filling = fullest

8: selected = elected

to the next = in the next

9: The modern = Modern

the technology = technology

use = uses

10: fantasy = imagination


Svar #2
28. september 2008 af Dreamer1990 (Slettet)

Hej is-mand :)
Tusind tak for dine rettelser! Jeg kan se, at jeg i hvert fald skal have gjort noget ved mine forholdsord (tror jeg, at man kalder dem). Er der ellers andre ting, som du synes jeg skal læse på?

Endnu engang tak,
Pjuske Pjuskesen :P


Skriv et svar til: Have + Sammensatte tider

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.