Almen studieforberedelse (AT)

Synopsis

09. oktober 2008 af Hunden-king (Slettet)

når man fremlægger en sunopsis til en AT-fremlæggelse - skal dialogen så tage udgangspunkt i selve synopsen, eller skal man finde på noget ud over det jeg  forvejen har afleveret??


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2008 af Dreamer1990 (Slettet)

Hej,

Dengang jeg var op til AT-eksamen dér tog dialogen udgangspunkt i min synopsis - dele censor gerne vil have uddybet. Set udfra min eksamen synes jeg ikke, at man kunne kalde det en dialog som sådan - Jeg blev bare bombaderet med spørgsmål (som ikke var svære).

Jeg synes ikke du skal sidde og tænke på dialogen - Den tid den sår! Brug istedet tiden på at lave en god synopsis og øv dig i at fremlægge ;)

Pjuske


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. oktober 2008 af Philomela (Slettet)

Du skal huske, at metode, metodeovervejselse osv. er meget vigtig ved en fremlæggelse! Husk også at komme omkring alle de taksonomiske niveauer i din synopsis - redegørelse, analyse/fortolkning og perspektivering - det nytter ikke så meget at du har alle ting med i din synopsis hvis du ikke gør rede for det ved en fremlæggelse. Til min AT-prøveeksamen sidste år gjorde jeg nemlig nden fejl at lave en skæv fordeling, så jeg kom til at tale alt for meget på det redegørende niveau - får man ikke særlig mange point for

//Philomrla


Skriv et svar til: Synopsis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.