Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Pris/afs

11. november 2008 af Janeerendarling (Slettet)

I virksomheden bjørns A/S forventes pris/afs.-funktionen at være lineær. Ved en pris på kr. 90 forventes at kunne sælges stk. 3.000. Ved en pris på kr. 80 skønnes ep at være –0,5.

1. Beregn det matematiske udtryk for pris/afs.-funktionen.
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. november 2008 af Jean

 Hvad er ep?

Hvis det er hældningen, handler dette spørgsmål mere om matematik end VØ. 

Linjens ligning: y = ax + b

a = -0,5

derefter løs for b ved at sætte x=90 og y=3000


Skriv et svar til: Pris/afs

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.