Almen studieforberedelse (AT)

Sygdomme eller Extreme sport?

27. januar 2009 af FillesPigexD (Slettet)

Jeg har overvejet at skrive om sygdomme (fugleinfluenza - sygdomme spredes hurtigt, bl.a. pga. globalisering eller malaria - folk rejser mere i dag) i sa/bi eller hi/bi. Hvad ville I sige?

Jeg har også overvejet at skrive om extreme sport, bare sådan generelt - måske inddrage en artikel (nogen forslag?) - hvis jeg nu havde om samf, kunne jeg der se på, hvorfor vi mennesker her i det senmoderne samfund, har brug for at dyrke extreme sport. Vi skal blive mere og mere ekstreme, for at mærke at vi lever, og så inddrage idræt i det også, og kigge på den fysiologiske del - og samfundfag på den sociologiske.

Synes I godt man kan bruge de her fag til disse emner, eller er der nogle der er mere væsentlige? Måske til en lidt anderledes emne, men stadig indefor enten sygdomme/extreme sport.

Tak på forhånd! (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2009 af Koppel (Slettet)

Jeg vælger at skrive om ekstremsport, nærmere bjergbestigning.

Biologi kan benyttes til at beskrive den fysiologiske del af rejsen/bestigningen og engelsk kan beskrive følelsen, den sublime del vej rejsen.

Engelskmaterialet vil nok blive en skønlitterær tekst af en person, som netop beskriver denne rejse, som så kan analyseres.


Svar #2
27. januar 2009 af FillesPigexD (Slettet)

Okay, og det mener du evt. kan være den artikel i ressurserum med bjergbestigning?


Skriv et svar til: Sygdomme eller Extreme sport?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.