Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Omskrivning af formel?

26. februar 2009 af FrkKira (Slettet)

Hvis nu jeg har en formel der hedder : x = (a x b) : 100

og jeg ved hvad x og a er, men skal finde b, hvordan er det så jeg omskriver den ?

det er vist lang tid siden jeg har haft helt almindelig og simpel mat ..:)


Brugbart svar (2)

Svar #1
26. februar 2009 af mathon

100x = a*b

(100x)/a = b


Svar #2
26. februar 2009 af FrkKira (Slettet)

skal man ikke gange med 100 på begge sider ?

Altså for at vise den rette fremgangsmåde ?

Altså 100x = (a * b) : 100 * 100

Og så 100x = ab

(100x)/a = b ?


Brugbart svar (3)

Svar #3
26. februar 2009 af mathon

Jo


Svar #4
26. februar 2009 af FrkKira (Slettet)

tak ..


Skriv et svar til: Omskrivning af formel?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.