Engelsk

Rettelse en sætning

27. februar 2009 af Determig11 (Slettet)

 hej allesammen håber nogle vil rette det nedenstående sætning

I've have a lots of hobbies, but my main hobby is dancing, because I have danced several years. I have also others hobbies like hanging out with friends, listening to music and of course playing football

ved bare ikke hvordan jeg skal sige "også videre " til sidst :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2009 af Booklover (Slettet)

Hmmm... nu er jeg måske ikke den mest engelskkyndige, men tjek:

I've have a lots of hobbies, but my main hobby is dancing, because I have danced several years. I also have others hobbies like hanging out with friends, listening to music and of course playing football

Osv = and so on....

B^^k


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2009 af Booklover (Slettet)

Er ikke den mest engelskkyndige, men tjek:

I've have a lots of hobbies, but my main hobby is dancing, because I have danced several years. I also have also others hobbies like hanging out with friends, listening to music and of course playing football

Osv = and so on...

M.


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. februar 2009 af Mahia18 (Slettet)

Man kan ikke sige I've have, da I've = I have. så enten skriver du "I've got a lot of hobbies," eller "I have a lot of hobbies." lot skal skrives uden s. :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. februar 2009 af Mahia18 (Slettet)

man kan ikke skrive I've + have, da I've = I have. skriv enten I have a lot of hobbies eller I've got a lot of hobbies.


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. februar 2009 af Mahia18 (Slettet)


Svar #6
27. februar 2009 af Determig11 (Slettet)

 mahai 18 ???


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. februar 2009 af Mahia18 (Slettet)

du kan ikke bruge sammentrækningen I've og derefter skrive have da dette ikke giver mening. du er nødt til at undlade enten have eller sammentrækningen, hvor du så kan skrive enten I have a lot of hobbies eller I've got a lot of hobbies.

hvordan ska jeg ellers forklare det.


Svar #8
27. februar 2009 af Determig11 (Slettet)

 I've a lot of hobbies, but my main hobby is dancing, because I have danced several years. I have others hobbies like hanging out with friends, listening to music,playing football and so on

hvad med nu?


Brugbart svar (0)

Svar #9
27. februar 2009 af Mahia18 (Slettet)

skriv sådan og du er "good to go":)

I've got a lot of hobbies, but my main hobby is dancing, because I have danced several years. I also have others hobbies like hanging out with friends, listening to music, playing football and so on


Svar #10
27. februar 2009 af Determig11 (Slettet)

 tusind tak mahia18 :D


Brugbart svar (0)

Svar #11
27. februar 2009 af Mahia18 (Slettet)

så lidt:)


Svar #12
27. februar 2009 af Determig11 (Slettet)

Ps. Mahia hvordan vil du sige "jeg skal nok lære dig det"


Brugbart svar (0)

Svar #13
28. februar 2009 af Mahia18 (Slettet)

Hmm. I will teach you how to do that er nok mit bedste bud p.t.


Skriv et svar til: Rettelse en sætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.