Almen studieforberedelse (AT)

Metodeafsnit

01. marts 2009 af Limling (Slettet)

Ville det være dumt at undlade et metode afsnit i synopsen? Jeg har bare kort i min indledning skrevet fra hvilken synvinkel fagene belyser emnet..

Selvfølgelig vil jeg snakke en masse om metoder til eksamen.

Håber at høre fra jer.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2009 af Sherwood (Slettet)

Der er vist krav om, at du har et metodeafsnit med i synopsen. Så ja, det vil nok være lidt dumt. Hvorfor ikke også tage det med? Det fylder jo, og så behøver du ikke tage så meget med fra din opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2009 af Dorthe3 (Slettet)

Det er vigtigt at det er helt klart hvilke metoder du bruger og hvorfor de er relevante i forhold til din problemstilling. Jeg tror at det er smartest om du skriver det med i din synopsis - så har du også gjort det helt klart for dig selv med hvilke metoder du angriber din problemstilling. Metode er som jeg har forstået det vigtigste i AT og derfor smart at inkludere i synopsis:) Held og lykke


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. marts 2009 af mtnl (Slettet)

Som de andre siger er det vigtigt at inkludere metoden i synopsen, men du behøver ikke skrive det helt ud. Du kan sagtens skrive at du vil komme nærmere ind på noget til fremlæggelsen, så du bare gemmer de bedste pointer til der. Men helt sikkert meget vigtigt at du også har metode med i synopsen! :)

god skrivelyst!


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. marts 2009 af Susan K (Slettet)

Metoder er noget af det aller aller vigtigste ved synopsis, så lad for guds skyld ikke det afsnit blive udeladt i din synopsis! Hele ideén med AT er baseret på dit metodeafsnit, så det er den del af din synopsis der skal stå klarest og også være fremhævet til eksamen, så rammer du topkarakter ;D

Held og lykke :)


Skriv et svar til: Metodeafsnit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.