Engelsk

hjælp .. haster . søger rettelse.

29. marts 2009 af signeth (Slettet)

hej alle.

nogle der lige vil se på sætningerne

Amerikanske skoler opfordrer børnene til at udvikle deres kreative færdigheder

American schoools urge children to develop their creative skills.

Og kan dette passe.

ental, flertal

gås - goose more goose

struds - ostrich more ostrich

ophold - stay her ved jeg ikke helt? stays?

tak

/signe


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2009 af Isomorphician

gæs = geese

strudse = ostriches

ophold (pl) = stays


Svar #2
29. marts 2009 af signeth (Slettet)

nå ja .. tak

er sætningen rigtig? oversættelsen


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. marts 2009 af Isomorphician

Der er vist et "o" for meget i schools, men ellers ser det fint ud. Det skulle måske være "the children" hvis det skal følge den danske tekst fuldstændigt.


Svar #4
29. marts 2009 af signeth (Slettet)

ja tak :D


Svar #5
29. marts 2009 af signeth (Slettet)

kan du lige hjælpe mig med en til

De har alle deres remedier, f.eks. ordbøger og landkort i deres egne lokaler

They all have things, for example dictionaries and map(s?) in their own rooms.


Svar #6
29. marts 2009 af signeth (Slettet)

they all have their things*


Brugbart svar (0)

Svar #7
29. marts 2009 af Isomorphician

maps, ja.


Skriv et svar til: hjælp .. haster . søger rettelse.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.