Latin

Stamfunktion

03. april 2009 af niko3113 (Slettet)

Hej.

Jeg har den her opgave men jeg er ikke sikker på hvordan den skal laves

Er der nogle der kan hjælpe?

Vis ved håndkraft at
F(x) = 2x5 – 5x2 + exp(-x)
er en stamfunktion til
f(x) = 10(x4 – x) - exp(-x)

På forhånd tak :D


Brugbart svar (2)

Svar #1
03. april 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Du skal differentiere F(x), skriv det sådan her fremover: F(x) = 2x5-5x2+exp(-x), så får du 10x4-10x+exp(-x)


Brugbart svar (3)

Svar #2
03. april 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Hvorfor har du sat den under Latin?? Skal du ha' den på Latin da?


Skriv et svar til: Stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.