Dansk Historieopgave

Problemformulering og disposition??

26. april 2009 af Booklover (Slettet)

Hej Alle.

Jeg skal snart til at skrive dan/his opg. og ville derfor høre (da jeg virkelig er elendig til at skrive problemformulering og dispositioner) om der er nogen herinde, som ville være en stjerne og hjælpe mig - give mig lidt gode råd, evt. henvise mig til et rigtig godt eks. på begge dele !!!?? - jeg ville virkelig værdsætte det, da jeg simpelthen ikke aner hvordan jeg skal gå i gang og skrive dem!

M.


Brugbart svar (2)

Svar #1
02. maj 2009 af Idaxx (Slettet)

Tjah. Det vigtigste er at starte med at finde et emne du interesserer dig for. Det sørger også for at du forhåbentlig ikke går kold i opgaven. Derefter skriver du alle de spørgsmål ned, der popper i hovedet, når du tænker på emnet (på alle de taksonomiske niveauer - redegørende, analyserende, diskuterende, vurderende og perspektiverende), og det eventuelle "problem" du kunne tænke dig at arbejde med. Herefter begynder du at gå i dybden med det og finde kilder og materiale (både på internettet og bøger, osv.), der kan hjælpe dig endnu længere på vej.

Jeg kan umiddelbart ikke guide dig længere, når du ikke har skrevet noget emne, du kunne tænke dig at arbejde med. Det er også nogen dage siden du har oprettet indlægget, så forhåbentligt er du kommet i gang. :)

Mvh. Ida.


Skriv et svar til: Problemformulering og disposition??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.