Spansk

Retning af Tekst

28. april 2009 af HolmPeter (Slettet)

Jeg skal oversætte den danske tekst til spansk, håber nogle vil rette for mig, da jeg er lidt i tvivl om en hel del.

Jeg ville købe en luksus mobil fordi de har et fedt design og samtidig har alle de nyeste funktioner, der er utrolig smarte og praktiske at have.
Der er selvfølgelig både fordele og ulemper ved at bruge mange penge på en dyr telefon, fordelen er jo at de er rigtig flotte og har det nyeste af det nye inden for teknologi, men der er selvfølgelig også ulemper, fordi hvorfor købe en dyr telefon som kan næsten det samme som en billigere model. Svaret er simpelt, mode.
Folk, inklusiv mig selv, køber de dyre telefoner fordi de er lavet af et populært og kendt mærke. Alene af denne grund er mange mennesker villige til at ofre en masse penge.


Me gustaría comprar un móvil de lujo porque tiene un diseño elegante y al mismo tiempo tiene las funciones últimas que son muy prácticos y pimpantes.
Por supuesto hay tanto ventajas como desventajas. La ventaja es que son guapas y tienen lo más nuevo de lo nuevo dentro de tecnología, pero naturalmente hay desventajas. ?Por qúe comprar un móvil caro que puede casi lo mismo que un modelo más barato? La contestación es muy sencillo, la moda!
Ciertas personas incluido (yo/me/mi), compran los movilos caros porque están hechas de un popular y bien conocida marca. Sólo por esta razon, muchas personas gastan mucho dinero en los móviles de lujos.

Mange tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2009 af AnneSnut (Slettet)

Prøv at læse den igennem igen selv, og vær opmærksom på køn, kongruens og ordstiling.


Svar #2
28. april 2009 af HolmPeter (Slettet)

Har forsøgt at gøre mit bedste, og har læst den igennem flere gange kan ikke finde flere fejl, har også forsøgt at tænke på de 3 ting du nævner. det er derfor jeg lægger den op her, for at få noget hjælp :)

Håber der er nogle der kan hjælpe mig.


Svar #3
29. april 2009 af HolmPeter (Slettet)

 er der ikke lige nogle der kan kigge den igennem hurtigt :)


Skriv et svar til: Retning af Tekst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.