Almen studieforberedelse (AT)

AT-eksamen

08. maj 2009 af becky17 (Slettet)

Hej

Jeg er en af de mange heldige der skal op i AT i år, men mit problem er at jeg er rigtig usikker på hvordan jeg skal fremlægge det jeg er fundet frem til. Jeg har indtil videre lavet en power point præsentation, hvor jeg har lavet en disposition hvor jeg først havde tænkt mig at tale om mine delkonklusioner, men skal jeg her inkludere det nye jeg har fundet ud af om mit emne eller skal jeg vente med det. Derefter har jeg tænkt mig at snakke om metoderne i de forskellige fag og tilsidst slutte af med perspektivering til andre AT forløb. Er dette ideelt eller er der nogen der har forslag til noget bedre.


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. maj 2009 af Occulta (Slettet)

Jeg vil anbefale dig, at du starter med at nævne din problemformulering og straks derefter din hovedkonklusion (det SKAL nemlig med og censor og eksaminator vil ellers sidde og fokusere på, hvornår du kommer med det). Herefter kan du så fint gøre, som du skriver ovenfor.

Dog vil jeg fraråde brug af powerpoint, med mindre du selv slæber en - helt køreklar - bærbar med ind til eksamensbordet. Det tæller nemlig ikke positivt (tværtimod), hvis man skal til at stå og bakse med teknik i sin eksamenstid i stedet for at bruge den på at sige noget fornuftigt.


Skriv et svar til: AT-eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.