Eksamensforberedelse

bestået matematik?

11. maj 2009 af Rana (Slettet)

Hey..

Jeg er i tvivl angående matematik.

I årskarakter har jeg fået 4 i mundtligt og 02 i skrifligt.

Men jeg har så været op til skrifligt, og tror nemlig at jeg får 00. Jeg skal ikke op til mundligt.

Har jeg så bestået matematik?


Brugbart svar (2)

Svar #1
11. maj 2009 af katrine132 (Slettet)

altså du har bestået med årskarakterene men ikke med ikke den skriflige matematik 00


Svar #2
11. maj 2009 af Rana (Slettet)

Men hvis en uddannelse kræver, at matematik skal være bestået, bliver jeg så optaget på grundlag af min karakter i mateematik?


Brugbart svar (2)

Svar #3
11. maj 2009 af Isabellat (Slettet)

Ja, du har bestået faget som helhed.

Mundtlig -->4 --> du går ud med 4 mundtlig

skriftlig --> 02+00 --> gennemsnittet af de to tal = 1

Herefter finder du gennemsnittet af henholdvis gennemsnittet af det skriftlige og så det mundtlige.

Altså 2,5


Svar #4
11. maj 2009 af Rana (Slettet)

Det er du ret sikker på?

Jeg troede nemlig, at man talte det skrifligt for sig og det mundtligt for sig.

Og derfor har jeg dumpet matematik.

Men du er ret sikker, ik?


Brugbart svar (2)

Svar #5
11. maj 2009 af Jave (Slettet)

Det er gennemsnittet af dine karaktererne i et givent fag der afgør om du er bestået eller ej.


(4+4+02+00) = 10/4= 2,5


(det andet 4 tal er fordi når du ikke kommer op i mat mundtligt får du overført, din mundtlige årskarakter til din eksamen karakter).


Tillykke du har bestået Matematik :)

Dette gør at du kan blive optaget på en uddannelse der kræver Matematik bestået, hvis du vel at mærke har det på det rigtige niveau, ellers må du hæve det vha. supplerings kurser
 


Brugbart svar (2)

Svar #6
11. maj 2009 af Jave (Slettet)

Yes… det er gennemsnittet :)

For mere information kan du gå ind på www.studievalg.dk/kbh
Der står det hele også
 


Svar #7
11. maj 2009 af Rana (Slettet)

okay.. godt..

Tak for hjælpen


Brugbart svar (2)

Svar #8
19. maj 2009 af supermansen (Slettet)

gennemsnittet bliver dog kun lige akkurat 2. da årskarakterer ikke længere bliver overført.

(4+2+0)/3 = 2, du har lige præcis bestået


Skriv et svar til: bestået matematik?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.