Studér i udlandet

Forvirret!

05. juni 2009 af Sandrax (Slettet)

Hejsa,

Jeg går i 1.g og er begyndt at se efter universiteter i England. Det har altid været min største drøm, at studere i England :)

Jeg har bare et spørgsmål:" Jeg vil gerne læse medicin, men forstår ikke helt hvad det er de kræver af mig--> karaktere". Der står fx ved medicin (ABh og BC eller lign.) <-- hvad betyder det? Er det karakterene??

Håber nogen kan hjælpe mig!

/Sandrax


Brugbart svar (2)

Svar #1
05. juni 2009 af NinnaJ (Slettet)

Synes det ville være en rigtig god ide, at snakke med din engelsk lærer.. I min klasse, var der også en der ville til England og studere. Her hjalp vores lære hende med de forskellige ting.. Du kan da prøve at spørge ham/hende.. man kan jo ikke få et svar der er værre end et nej(:

Held og lykke..


Brugbart svar (2)

Svar #2
03. december 2009 af xSally (Slettet)

Jeg går ud fra der er et afsnit for International Students på universitetshjemmesiderne. Der kan du se, hvilken slags eksamen der kræves af dig (med karaktergennemsnit og sådan)

Jeg kan faktisk kun tale for Oxford University, da jeg har undersøgt det ud af nysgerrighed. Her kræves en STX- eller HF-eksamen, samt et gennemsnit på 11 efter 12-trins-skalaen. Jeg går dog bestemt ikke ud fra, at gennemsnittet er lige så højt andre steder, da Oxford er et af verdens mest prestigefyldte universiteter, som er helt vildt søgt af unge fra alle lande, og derfor er deres gennemsnit garanteret sat efter både prestigekrav og for at begrænse antallet af ansøgere.


Skriv et svar til: Forvirret!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.