Religion

HASTER SÅ MEGET : EKSAMEN :/

13. juni 2009 af charmen (Slettet)

hej  allesammen

Jeg skal på mandag til religion - C eksamen, og jeg har så meget angst for eksamen. Jeg ville spørge om der er nogen her inde, der kan fortælle mig, og evt. berolige mig lidt?

Kender desværre ikke nogen der har været op til religion - C før. Så det vil være SÅ godt, hvis nogen lige fortæller mig, hvordan det foregår, og om lærerne spørger MEGET indtil teksten, eller skal man bare analysere og perspektivere :s?

åårh,, er rigtig rigtig meget urolig for denne eksamen, håber virkelig at der vil være nogen herfra der vil være så søde, at lige fortælle mig eksamen? censorernes forventningerne generelt?


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. juni 2009 af KeepItSimple (Slettet)

Til at starte med så skal du jo bare analysere og så perspektivere. Det er rigtig godt hvis du kan sætte din tekst fx en tekst fra kristendommen og så sammenligne, pege på forskelle osv ved nogle af de andre religioner. Jeg havde en tekst fra biblen og perspektiverede til buddhisme fx. Bare tag det roligt, fortæl hvad du ved og så må du bare svare på de få spørgsmål der kommer, så godt du kan:)


Svar #2
14. juni 2009 af charmen (Slettet)

hvad inderbærer der i en analyse? - er det kun at dele teksten i afsnit?

please help help help.. det er i morgen, og jeg er virkelig nervøs :(


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. juni 2009 af Rylle (Slettet)

Hej..

Jeg har goaå eksamen  imorgen i religion.. Man skal bare tag som det kommer. Man skal sammenligne religionen med anden religion. Fx. holdninger, citater, fortællinger osv.  Og alt kommer af sig selv, lige så snart man sidder derinde...


Skriv et svar til: HASTER SÅ MEGET : EKSAMEN :/

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.