Musik

lyder det rigtig?

21. august 2009 af duermig (Slettet)

Jeg har knoklet meget med den her opgave og jeg fatter nada, er det nogen der vil hjælpe mig.?

Opgaven lyder:

Antallet N(t) af bakterier efter t døgn vokser i en bestemt bakteriekultur efter forskriften N(t)=100*e^0,23t

Bestem N(0) og N(3). Angiv derefter fordoblingskonstaten- og vækstkonstanten pr døgn.

Er det her så rigtigt :

N(0) = 100·e0,23·0 = 100

N(3) = 100·e0,23·3 = 100·e0,69 = 100·1,99372 = 199,372
 

HER KOMMER MIT SPØRGERSMÅL

Hvordan kan jeg angive fordoblingstiden og vækstraten pr døgn?????


 


Svar #1
21. august 2009 af duermig (Slettet)

er der ærligtalt ikke nogen der kan svar på mit spørgersmål  ?


Svar #2
21. august 2009 af duermig (Slettet)

halo


Skriv et svar til: lyder det rigtig?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.