Engelsk

8 sæt

04. november 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Nogen der vil se disse igennem for grammatiske fejl? (: Det handler om 'udvidet tid'

1) Han sad og læste lektier, da det bankede på døren. = He was sitting doing homework, when it knocked at the door.

2) Joan kunne høre naboens hund, der gøede hele natten. = Joan could hear the neighbour’s dog, which were barking all night.

3) Da drengen kom ned til stranden, så han, at forældrene var ude at svømme. = When the boy came down to the beach, he saw that the parents were out swimming.

4) Om fredagen besøger jeg normalt mne forældre, som bor ude på landet. = At Fridays I normally visit my parents, how lives at the country.

5) Arbejderne sad og diskuterede deres nye chef. = The workers were discussing their new boss.

6) Papegøjen fløj rundt i stuen, mens katten lå på lur bag sofaen. = The parrot was flying around in the living room, while the cat was lying to wait behind the sofa.

7) Mens vi kørte på M1, standsede trafikken pludselig. Vi fandt ud af, at der var, fordi de reparede vejen. = While we were driving at M1, the traffic suddenly stopped. We found out that it was because they were repairing the road.

8) Han var ved at male vinduerne, da han faldt ned af stigen. = He was painting the windows, when he felled down the ladder


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2009 af backus (Slettet)

Prøv at se videoen om udvidet tid, så skulle det være en smal sag lige at løbe dem igennem. 1 skal bare hedde: He was doing his homework. På engelsk oversætter man sjældent sidde og, istedet udtrykker man det med udvidet tid.


Skriv et svar til: 8 sæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.