Andre fag

Tjen nemme penge i studietiden!

21. januar 2005 af 240272 (Slettet)
Tjen penge på at modtage SMS beskeder!

Kort fortalt er smart-sms en tjeneste der betaler dig for at modtage reklamer pr. sms. Du får 1 kr. for de beskeder du selv modtager, derudover får du 25 øre for de beskeder der modtages af dem der er dit netværk, helt ned til dit 3. niveau. Tjenesten er helt GRATIS. Tænk bare på hvor mange du kender der har en mobil telefon. Alle kan deltage, man skal dog være minimum 13 år.

Lad os prøve at sætte dine indtægts-muligheder lidt i perspektiv. Lad os antage at du kender 5 personer som gerne vil tjene penge ved at modtage 2-4 reklamer om dagen. Hvis de 5 også kender 5 hver…osv osv. Det vil give dig en indtægt der ser således ud, hvis vi antager at alle modtager gennemsnitligt 3 beskeder pr. dag.

Du modtager 3 beskeder á 1 kr. = 3.00 kr.
5 personer i dit 1. niveau modtager totalt 15 beskeder á 25 øre = 3,75 kr.
25 personer i dit 2. niveau modtager totalt 75 beskeder á 25 øre = 18,75 kr.
125 personer i dit 3. niveau modtager totalt 375 beskeder á 25 øre = 93,75 kr.

Total indtægt pr. dag = 119,25 kr.


Det kan vel siges at være en ret god betaling for at modtage 3 beskeder og fortælle om det til 5 venner, måske kender du endda flere end 5 personer med en mobil telefon.

For at tilmelde dig skal du bare klikke på linket nedenfor:

Http://www.smart-sms.dk/index.php?side=blimedlem&kilde=22152535

I feltet "Anbefalet af mobilnummer" skal du skrive ”22152535”
I feltet "Som er registreret i" klikker du på ”Danmark”.

OBS! Når du er tilmeldt så skal dit nummer godkendes. Dette gøres ved at sende en sms til 1231 - hvor der står "smartsms" i et ord (dette er til normal sms-takst).


Da dette stadig er meget nyt i DK står teksten på norsk. Dette bliver snart ændret og vi har denne gang muligheden for at være med fra starten. Som sagt er det helt GRATIS og kræver ikke meget tid.

Opstår der spørgsmål inden/under/efter tilmelding står jeg selvfølgelig til rådighed på nedenstående email.

[email protected]

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2005 af Tissi (Slettet)

Det lyder for godt til at være sandt!

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2005 af Kaufmann (Slettet)

Jeg har svært ved at tro på det, der er sikkert snyd i det..

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2005 af ScaVenGeR_DK (Slettet)

Det lyder som en klassisk pyramide-spils-fidus.. Man får en masse reklamer, men får aldrig nogen penge for det...

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. januar 2005 af michael.padowan.dk (Slettet)

Dette er ikke studierelevant.
Var det ikke en idé at skrive den slags andre steder?!

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. januar 2005 af Waterhouse (Slettet)

De fleste plejer at betale noget for at føre reklame på sider som den her...

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. januar 2005 af svinesen (Slettet)

er du sikker på at det ikke er dig der kommer til at tjene pengene fra min mobil?

ha ha ha

Brugbart svar (0)

Svar #7
21. januar 2005 af Duc_de_monde (Slettet)

Vedkommende der startede denne tråd, har også spammet andre forums med samme besked. Jeg vil bede moderatorene slette tråden, da pyramidespil er ulovligt.

Brugbart svar (0)

Svar #8
22. januar 2005 af Lasse

Der er vist sagt det der skal siges... Tråden lukkes!

Skriv et svar til: Tjen nemme penge i studietiden!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.