Religion

Hinduisme.

05. februar 2010 af Angelia (Slettet)

Hej, jeg søger bøger om hinduisme egnet til gymnasiet :)

Kunne være dejligt, hvis nogle ville remse de bøger de har/har haft op? Eller kender.

På forhånd tak,


Brugbart svar (3)

Svar #1
26. februar 2010 af Pettson

Hvis du laver en søgning via bibliotek.dk, hvor du

1)   vælger Kommandosøg,
2)   kopierer følgende søgeargument til feltet Søgning
      (em=hinduisme) og ((em=for gymnasiet) eller (em=for gymnasiale uddannelser))
3)   og klikker Søg,

får du pt. et søgeresultat med 12 bøger. Vurder selv, hvad du bedst kan bruge.


Skriv et svar til: Hinduisme.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.