Almen studieforberedelse (AT)

synopsis

19. marts 2010 af biqqu (Slettet)

jeg er lidt i tvivl om hvad man skal skrive i sine underspørgsmål? Om jeg skal lægge mere vægt på metoderne eller generelt om det historiske/viden.

fx skal jeg redegør for hvordan Darwin kom frem t arternes udvikling; hvad skal j så præcis komme ind på? Metode? Eller mere hvad HAN gjorde og herunder kan jeg jo sagtens skrive at hans metode var induktiv, idet han ikke forventninger/hypotese havde


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2010 af Jonastoy (Slettet)

Du skal svare på dine underspørgsmål. Og så skal du komme ind på hvilke metoder han brugte i et "metode" afsnit.

Prøv evt. at åbne det her link:

http://www.google.dk/#hl=da&source=hp&q=roskilde+katedralskole+synopsis&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=c5d36a4a265f6461

og så åben den første af de links der kommer frem. Det er et forslag til hvordan din synopsis kan se ud. Måske kan du få gavn af det.


Svar #2
19. marts 2010 af biqqu (Slettet)

 nu har jeg læst den lige hurtigt - og skal man efter hvert underspørgsmål skrive en delkonklusion? (Det står i hvert fald skrevet, men jeg har altid skrevet en samlet konklusion til sidst)


Svar #3
19. marts 2010 af biqqu (Slettet)

 Mht. metodeafsnittet - så har j også altid skrevet metoderne i et stort afsnit, hvad der generelt er brugt og til det mundtlige kan jeg jo sagtens snakke mig frem til det. DEt er vel ikke et krav at det SKAL stå i underspg?


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. marts 2010 af Jonastoy (Slettet)

Altså .. Sådan som jeg har forstået eksamen er det ret åbent, og der er ikke ret mange krav til hvordan man SKAL gøre det. Der er selvfølgeligt nogle mål, men hele ideen med synopsisen og eksamen efterfølgende, er ifht hvordan jeg har forstået det, at man selv skal styre det. Altså tror jeg det er svært at komme med nogen endelig konklusion på hvad du skal gøre, andet end at du skal prøve på at sørge for at der er en rød tråd igennem hele synopsen, eksamen og diskussionen til eksamen. Hvis der er det er der en god karakter i vente !


Skriv et svar til: synopsis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.