Studievejledning

Filosofi/psykologi

17. april 2010 af Djemba (Slettet)

Jeg har nu(meget sent) blevet fast besluttet på at læse antropologi(på KU), hvorfor matematik på B-niveau, ikke mere er en nødvendighed.

Men jeg er faktisk i gang med at supplere med netop det fag i øjeblikket, fordi jeg troede at jeg ville læse statskundskab.

Min situation: Jeg mangler enten et B-niveau eller to c-fag for at have en fuld HF-eksamen. hvis jeg skulle have mulighed for at læse antropologi i denne omgang, så skal det jo gøres færdigt inden studiestart.

Mit spørgsmål er så, bliver der udbudt filosofi og psykologi som hold her i Juli/August? Evt. meget gerne på selvstudie?

Jeg kunne sådan set bare gøre matematiken færdig. Men kan være bekymret for at de eksamner kommer til at ødelægge mit snit og i øvrigt ville det være fint at have noget baggrundsviden som er relevant, hvilket matematiken ikke ligefrem opfylder.

Mvh. Djemba.


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. april 2010 af allan_sim

Til gengæld giver matematikken dig et fag der ofte er specifikt adgangskrav, og som kan komme ind handy, hvis det nu viser sig, at du ikke synes om antropologi-uddannelsen.

Hverken filosofi eller psykologi er specifikt adgangskrav på videregående uddannelser, og derfor udbydes de ikke i turborunderne på VUC og GSK.


Brugbart svar (2)

Svar #2
23. april 2010 af klotte

Jeg ville tage matematikken .....den har jeg selv haft glæde af både på psykologi og filosofistudiet.

Og tro mig antropologer skal også kunne statestik


Skriv et svar til: Filosofi/psykologi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.