Andre fag

Filosofi

31. maj 2002 af SP anonym (Slettet)
Jeg skal til at skrive et filosofisk essay om selve det at blive konfirmeret. Derved kommer man jo hurtigt ind på religion, og hvilken rolle dette spiller i et menneskes liv osv.

Jeg har prøvet at gøre mig nogle tanker, men jeg har umiddelbart ikke nogen gode idéer, til hvordan et sådant essay skal bygges op.

Hvis i har nogen idé om, hvordan man evt. kunne disponere et sådant essay, må i meget gerne skrive det her, for det kunne være rart lige at få drejet problemstillingen :~)

På Forhånd Tak !

Svar #1
01. juni 2002 af SP anonym (Slettet)

Vi har fået stillet den opgave, at skulle skrive et filosofisk essay om konfirmationen eller vores dagligdag. Jeg er faktisk kommet lidt i tvivl om, hvilket emne jeg vil skrive om. Hvis der er nogen, der har nogle forslag til hvilket emne jeg skal skrive om, og hvordan man kunne bygge et essay op omkring det, må i meget gerne skrive det i dette indlæg :~)

Svar #2
01. juni 2002 af SP anonym (Slettet)

Opgaven skal afleveres på tirsdag, og jeg må indrømme, at jeg ikke har en idé om hvorledes dette essay skal bygges op - har valgt at skrive essayet om min dagligdag.

Så det jeg i essayet skal beskæftige mig med, er en filosoferen over min egen dagligdag - men jeg har lidt problemer med at komme igang, idet jeg ikke er så god til at filosofere.

Håber i forstår min situation, og i er meget velkomne til at skrive, hvordan i evt. ville bygge et sådant essay op, og hvilke emner i ville berøre (hvilke der er de mest interessante, at filosofere over mm.) :~)

På Forhånd Tak !

Svar #3
01. juni 2002 af SP anonym (Slettet)

Jeg har ombestemt mig, og har valgt at ville skrive om selve det at sige Ja til at blive konfirmeret, idet man ved denne opgave - til min store forundrelse - ikke skal skrive den som et essay, men blot som en slags filosofisk opgave. Problemet er at jeg ikke er enormt god til at filosofere, og som sagt er i meget velkomne til at skrive noget i dette indlæg :~)

Noget af det der bl.a. skal indgå i indledningen er en diskution om, hvorvidt nogle vælger at lade sig konfirmere pga. kamerraterne, og nogle vælger at lade sig blive konfirmeret på trods af at de ikke har en kristen tro.

Hmm.. er en lille smule lost, og jeg håber i evt. har nogle forslag til hvad jeg kunne skrive om, og hvordan jeg kunne disponere opgaven. Jeg håber i forstår hvilken situation jeg står i...

På Forhånd Tak !

Svar #4
02. juni 2002 af SP anonym (Slettet)

Glem alt hvad jeg har sagt i dette forum - slet det :~)

Skriv et svar til: Filosofi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.