Matematik

Finde Dm(f) og Vm(f)

16. maj 2010 af Millodk92 (Slettet) - Niveau: A-niveau

I følgende lineær funktion:

f(x)=x+1,0<=x<=1/3

<=, betyder større eller lig

Håber der er en der lige hurtigt kan hjælpe, da jeg ikk ved hvordan man bestemmer dem ude at kunne se grafen.

Mit gæt på Dm(f) ville være [0,1/3]

Men er det rigtigt, og hvad er Vm(f) så ?

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2010 af XiphiasFO (Slettet)

Du finder værdimængden ved at beregne f(x) da x er 0 og 1/3.

f(0) = ??

f(1/3) = ??

Når du beregner f(0) f.eks. så finder du hvad Y værdien er til netop x = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. maj 2010 af XiphiasFO (Slettet)

Dm(f) = [0, 1/3]  er rigtigt ja =)


Svar #3
16. maj 2010 af Millodk92 (Slettet)

Og hvad så med Vm(f), er det = [1,4/3] ?


Skriv et svar til: Finde Dm(f) og Vm(f)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.