Fransk

tous eller tout ?

18. maj 2010 af Manjajensen (Slettet)

Hej..

Vil lige spørge, hvornår man bruger tous og tout ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. maj 2010 af JKaram (Slettet)

Tout = Singularis, maskulinum

Tous = Pluralis, maskulinum

Toute = Singularis, femininum

Toutes = Pluralis, femininum.

Karam


Skriv et svar til: tous eller tout ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.