Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Lektiehjælp

19. maj 2010 af Englebarn07 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, jeg skal snart op til eksamen i driftsøkonomi og erhvervsøkonomi. Så jeg vil jeg lige spørger om der var nogen herinde, som kunne tilbyde til lektiehjælp. Vil gerne betale vedkommende, men har ikke råd til, at betale det helt vilde.

Jeg er især problemer med GROMS og GROMK opgaver. Jeg vil sige at jeg er helt blank på det område.

Håber virkelig der nogen der kan hjælpe :o(


Brugbart svar (2)

Svar #1
19. maj 2010 af emul0c

GROMS = Grænseomsætningen, i fagsprog også kaldet marginalomsætningen eller marginal revenue MR = hvor meget mere omsætning det vil bringe at producere en ekstra enhed af en given var.
GROMK = Grænseomkostningen, i fagsprog Marginal Omkostninger eller Marginal Cost, MC = hvor meget det vil koste dig at producere en ekstra enhed.


Skriv et svar til: Lektiehjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.