Engelsk

Neptun - The king of the sea.

12. marts 2005 af Franky (Slettet)
Hej er der nogle der vil rette min Engelsk tekst (Det håber jeg da)Her nu kommer det:

The listening comprehension is called Neptun-the king of the sea.
There are some girls and boys scouts. The girls have camped near the sea.

One day the gils saw som huge footprints the size was 4 times bigger then a normal foot.
The girls thought that it was a netun, then the girls decided to keep watch in the night, Sue was the first watch, but she fell asleep.

Next morning when the girls stood up they talked about the footprints then told Sue that she felt asleep during the night.

Next morning they discovered that a boy was falling over the strings on the tent, and then a boy fell a top of a girl but the tent was between them.

The girls discovered also that every morning a boy came to swim and the footprints was from his huge flippers.

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2005 af Dunnar (Slettet)

Er det en oversættelse eller en stil?

Svar #2
12. marts 2005 af Franky (Slettet)

Det er sådan en lytteøvelse vi fik så skulle vi skrive den på engelsk og det var på engeslk vi hørte den.

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. marts 2005 af Dunnar (Slettet)

prøv lige at læse den igennem selv en ekstra gang, der er nogle åbenlyse fejl, fx gils = girls sikkert bare slåfejl, men alligevel. Ellers skal jeg gerne kigge på den.

Svar #4
12. marts 2005 af Franky (Slettet)

The listening comprehension is called Neptun-the king of the sea.
There are some girl and boy scouts. The girls have camped near the sea.

One day the girls saw som huge footprints the size was 4 times bigger then a normal foot.
The girls thought that it was a neptun, then the girls decided to keep watch in the night, Sue was the first to watch, but she fell asleep.

Next morning when the girls stood up they talked about the footprints then told Sue that she felt asleep during the night.

Next morning Sue screamed and said that monster was attacking her, and then the girls discovered that a boy was falled over the stings ind the tent.

The girls discovered also that every morning a boy came to swim and the footprints was from his huge flippers.

J jeg fik ivertifald rettet det jeg kunne + jeg fik sat noget ind jeg manglede.

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. marts 2005 af Dunnar (Slettet)

okay, jeg kigger nu

Brugbart svar (0)

Svar #6
12. marts 2005 af Dunnar (Slettet)

The listening comprehension is called Neptun-the king of the sea.

There are some girl scouts and boy scouts.
The girls have camped near the sea.
One day the girls saw som huge footprints the size was 4 times bigger then a normal foot.
The girls thought that it was a neptun so they decided to keep watch in the night. Sue was the first to watch, but she fell asleep.

Next morning when the girls stood up they talked about the footprints. Then they told Sue that she fell asleep during the night.

Next morning Sue screamed and said that the monster was attacking her. The girls discovered that a boy was falled over the strings ind the tent. And was lying on Sue.

The girls discovered also that every morning a boy came to swim and the footprints was from his huge flippers.


Var lige det jeg umiddelbart kunne finde.
Jeg har indsat en ekstra sætning i næstsidste afsnit, da det øgede forståelsen.

Svar #7
12. marts 2005 af Franky (Slettet)

#6 Tusind tak for hjælpen :)

Brugbart svar (0)

Svar #8
12. marts 2005 af Dunnar (Slettet)

Jeg har fået hjælp, jeg hjælper dig, du hjælper en tredje. Sådan fungerer studieportalen. Se det som min ydmyge betlaing for al den hjælp jeg har fået og husk at betale for min hjælp ved at hjælpe andre.

Brugbart svar (0)

Svar #9
12. marts 2005 af Fingersen (Slettet)

Jeg går ud fra at i skulle skrive et referat af en lytteøvelse, så her kommer en rettelse:

The listening comprehension is called Neptun(e) - the /k/(K)ing of the /s/(S)ea.

There are some girl/s/ and boy/s/ scouts. The girls have camped near the sea.

One day the gils /saw/(see) /som huge/ footprints /the size was/ 4 times bigger th/e/(a)n a normal foot.

The girls th/o/(i)/ught/(nk) /that it was/(they belong to) /a/ /n/(N)e(p)tun(e)/,/(.)

/then/ /t/(T)he girls (then) decide/d/ to keep (a) watch (one at a time) /in the/(during the) night/,/(.)

Sue /was/(is) the first (to keep) watch, but she /fell/(falls) asleep.

/Next morning/ /w/(W)hen the girls /stood/(wake) up (the next morning,) they talk/ed/ about the footprints(.)

/t/(T)hen /told/ Sue (tells them) that she fel/t/(l) asleep during the night.

/Next morning/ /t/(T)he/y/ (next morning again, they) discover/ed/ that a boy /was/(has) fall/ing/(en) over the /strings on the/ tent (strings), and th/e/(a)/n/(t) a boy fell /a/(on) top of a girl(.) /but/ /t/(T)he tent (had, however, been) /was/ between them.

The girls (also) discover/ed also/ that /every morning/ a boy came to swim (every morning) and the footprints /was/(were/came) from his huge flippers.

/.../ = fjernes
(...) = indsættes

MVH
Fingersen

Brugbart svar (0)

Svar #10
12. marts 2005 af Fingersen (Slettet)

a boy fell on top = another boy fell
a boy came = a third boy came

Svar #11
12. marts 2005 af Franky (Slettet)

#9 Endnu engang tak for hjælp fingersen. Jeg vidst jeg kunne regne med dig...

Brugbart svar (0)

Svar #12
12. marts 2005 af Fingersen (Slettet)

gils = girls

Brugbart svar (0)

Svar #13
12. marts 2005 af Dunnar (Slettet)

hej Fingersen, Franky har rettet den første igennem og skrevet den i #4, nmåske vil rettelser på #4 give mere mening.

Svar #14
12. marts 2005 af Franky (Slettet)

Det er godt nok som fingersen har gjordt det jeg klarer resten selv. ;)

Skriv et svar til: Neptun - The king of the sea.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.