Studievejledning

Hjælp mig!

18. juni 2010 af affi (Slettet)

Hvad sker der hvis jeg har fået hhv 7 & 10 i årskarakter i et fag. Men fagene er udtrukket til eksamen (stx) og jeg i fagene får 02 og 00?

Er jeg så dumpet i det fag? Og kan jeg så ikke få mit stx-bevis? Mit snit er 8.


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. juni 2010 af 215 (Slettet)

 Nej du er ikke dumpet
7+10 +2 /3 = 6,3333

7+10+0/3 = 5,66

da det er større end 2 så har du bestået..


Svar #2
18. juni 2010 af affi (Slettet)

Så når jeg i Fysik på A niveau har:

                          Årskarakter          Eksamenskarakter

Fys A Skr                10                                  02

Fys A Mdt.                7                                   00

Så er jeg bestået fysik? Og kan få mit studentereksamen til sommer? Da mit overall snit er over 2 ( nemlig 8 )

ER der andre der kan bekræfte det?


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. juni 2010 af 215 (Slettet)

 19/4 = 4,75
Fysik A er bestået

skr er bestået med 12/2 = 6
mdt er bestået med 7/2 = 3,5


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. juni 2010 af NikolajOlsen

Som 215 skriver, så er du langt fra at dumpe fysik. Der skal mere end en enkelt dumpekarakter til for at dumpe hele stx. Du kan være helt rolig både hvad angår hele stx og fysik.

For lige at tilføje lidt til beregningerne, så kan man sige, at det værste, der kan ske, er, at du får -3 i begge eksamener. Så har du så at sige (10+7-3-3) 11 karakterpoint, der skal fordeles på 4 'karakterer'. 11/4 er 2,75, så du har bestået fysik, hvis du bare møder op til eksamen.


Skriv et svar til: Hjælp mig!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.