Studievejledning

Ansøgning til uni

28. juni 2010 af YodawgYowwwwwww

Hej folks

Jeg vil gerne søge ind på medicin studiet i KBH. Fristen udløber vidst snart. De papir man skal sende ind, de skal vel sendes til KBH universitet? Og hvor/hvordan får man fat på de papir der skal sendes ind? Ved intet om det her :b

Mange hilsner

..

Btw.. Kan jeg godt søge ind på BÅDE Århus og KBH uni? Mit snit ligger så højt at jeg ved at jeg bliver optaget begge steder, men problemet er at man kæreste vil læse til dyrlæge, og hun har kun 9,8 i snit, så det er kun MÅSKE hun bliver optaget. Det kan kun læses i KBH, og vi bor begge i Århus. Hvis hun ikke bliver optaget kunne det være nice at fravælge KBH, og beholde Århus. Hvis hun bliver optaget så beholder jeg KBH.

Men ja, det første spørgsmål er det vigtigste ::b  


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. juni 2010 af NikolajOlsen

Du går ind på www.optagelse.dk, hvor du enten sender den elektronisk, hvis du har digital signatur, eller printer den ud og sender prioriteringsskemaet til din førsteprioritet. Se vejledning her: http://www.optagelse.dk/vejledninger/pdf/KOTansoger_UdenDigitalSignatur_26-02-2010.pdf.

Jeg ved ikke, om du har mulighed for at sige nej til din tilbudte førsteprioritet og i stedet tage din andenprioritet.


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. juni 2010 af Mads1980 (Slettet)

"Btw.. Kan jeg godt søge ind på BÅDE Århus og KBH uni? Mit snit ligger så højt at jeg ved at jeg bliver optaget begge steder, men problemet er at man kæreste vil læse til dyrlæge, og hun har kun 9,8 i snit, så det er kun MÅSKE hun bliver optaget. Det kan kun læses i KBH, og vi bor begge i Århus. Hvis hun ikke bliver optaget kunne det være nice at fravælge KBH, og beholde Århus. Hvis hun bliver optaget så beholder jeg KBH."

Du kan sagtens søge flere uddannelser, men mig bekendt bliver du kun tilbudt plads på EN uddannelse.  Det siger lidt sig selv at du ikke både kan få tildelt en plads på medicin i både Århus og København, hvorefter du så selv kan vælge hvad der passer dig bedst - Man må prioritere sine valg når man søger, der er rigtig mange der gerne vil ind på medicin.

Den eneste måde at få en uddannelsesplads efter tidsfristen for ansøgninger er overskredet, er mig bekendt ved at tage kontakt til de uddannelser hvor der stadig er tomme pladser efter den ordinære fordeling. MEN da medicin i både Århus og København vist ikke just lider under problemet med tomme pladser, bliver det nok umuligt.


Skriv et svar til: Ansøgning til uni

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.