Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

SRP emne?

27. september 2010 af MichelleMelanie (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen!

Jeg er ved at gå en lille smule i panik! Vores valg af fag og emne skal afleveres på onsdag. Jeg er tvunget til at have matematik på A, og så har jeg overvejet Idehistorie, krop og sundhed, og biologi som fag nummer to. Så jeg har nogle emner i tankerne.
1. = Matematikkens filosofi  (Jeg har dog fået at vide at denne ikke er en god idé)
2. = Kræft - med noget sandsynlighedberegning
3. = Avl af hunde - der er nogle hunde med hofteproblemer, hjerteproblemer, m.m. hundeavlerne bestræber sig efter at formindske disse "fejl", samt at gøre hundens udseende bedre. - igen med noget sandsynlighedberegning

Mit problem er, at matematikken skal fylde rigtig meget, og jeg kan ikke se hvordan det er muligt her?
Hvad for noget matematik kan jeg bruge i disse emner?

Jeg håber meget på hjælp hurtigst muligt!


Skriv et svar til: SRP emne?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.