Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Løsning af brøk

30. september 2010 af karvad (Slettet)

 Hey 

Jeg er mega rusten i brøker, er der ikke en der kan hjælpe med at løse denne.

(X-96000)/(10000-8000)=7

På forhånd tak.

Arvad


Brugbart svar (4)

Svar #1
30. september 2010 af Mimical (Slettet)

Regn nævneren ud først:

(x-96000)/2000=7 (så forkorter du) ⇔ (x/2000)-48=7 (læg 48 til på begge sider) ⇔ x/2000=55 (så ganger du igennem med 2000 på begge sider) ⇔ x = 110000


Svar #2
30. september 2010 af karvad (Slettet)

 Tak for hjælpen...

Det var lige det jeg skulle bruge.

Arvad


Brugbart svar (2)

Svar #3
01. oktober 2010 af Mimical (Slettet)

Så må du da gerne klikke på knappen: "Brugbart svar".

På forhånd tak!


Skriv et svar til: Løsning af brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.