Kommentarer til Studieportalen.dk

Til web-masterne: Rangliste - ja tak! :)

09. april 2005 af Blyanten (Slettet)
Nu synes jeg efterhånden, at vi har ventet lang tid på den rangliste og op til flere gange, har emnet været oppe - og nu endnu en gang:

Kunne I ikke sætte en rangliste op? :)


//Blyanten

Brugbart svar (2)

Svar #1
09. april 2005 af Franky (Slettet)

1) Hvad er det lige præsic en rangliste er?

2) Og hvad vil du med den rangliste???

FRanky

Brugbart svar (2)

Svar #2
09. april 2005 af funkyfrog (Slettet)

En rangliste er en liste over de forskellige titler man kan få alt efter hvor mange indlæg man har skrevet.

Brugbart svar (2)

Svar #3
09. april 2005 af Franky (Slettet)

Oki doki jeg syntes at den der er der er meget god...

Brugbart svar (2)

Svar #4
10. april 2005 af Duffy

HER ER ET UDDRAG FRA MIN PROFIL:

Jeg har gennemløbet disse titler i min tid herinde:

praktikant

adjunkt

lektor

docent

professor

...og det er med en vis stolthed jeg pr nuværende er ...

doktor

- ¿Hva' mon det næste bliver? - forhåbentlig ikke det komplet latterlige "Lektie-guru"!!!(sic)
(Var det virkelig alt hvad man kunne finde på til disse kapaciteter??!)

...

MAN KUNNE VEL PASSENDE INDFØJE
"ELEV" OG "STUDENT" TIL STARTEN AF LISTEN ...

hva' mere?? - tjah, hvad synes I der skal tilføjes. Ak ja, hvis bare de herrer "Lektie-guru"-er selv kunne bestemme.

Og nu vi er ved det:

SE NU AT FÅ LAVET DET SÅDAN AT MAN KAN SLETTE SINE EGNE INDLÆG. DET MÅ VÆRE MULIGT NÅR MAN NU KAN RETTE I SIN EGEN PROFIL!!!!!!


Duffy

Brugbart svar (2)

Svar #5
10. april 2005 af MHE (Slettet)

Duffy:

Hvorfor er de titler så vigtige for dig? Er det fordi du mener, at det giver folk en bedre mulighed for at vurdere om du er egnet til at hjælpe eller er det for selvhævdelsens skyld? Kan én, der er adjunkt eller praktikant eller hvad pokker det nu end hedder, ikke hjælpe lige så godt som en professor eller doktor? Titlen er, så vidt jeg kan se, kun repræsentativ for antal af indlæg, ikke kvaliteten af indlæggene.

Brugbart svar (2)

Svar #6
10. april 2005 af Mads123 (Slettet)

1. vektor OP(1+t,t). Vektor v = (1,2)
Bestemt tallet t, således at projektionen af OP på v er 2v?
Hovrdan gør jeg det? Altså jeg skal have isoleret t, men hvordan får jeg gjort det?


2. I et koordinatsystem er et parallelogram ABCD bestemt ved vektor AB = [3,9], AD=[4,2] og punktet D(8,5)

Bestemt arealet af parallelogrammet:

Bestem gradtallet for hver af vinklerne i parallelogrammet:

På diagonalen AC ligger et punkt E, således at
|AE|=3/5|AC|
Bestemt koordinatsættet til E

Ved godt hvilke formler jeg skal bruge til at finde vinklerne og arealet.
Men hvordan finder jeg ud af hvordan parallelogrammet ser ud?
Den sidste ser også svær ud, så den skal kunne jeg nok også godt bruge hjælp til :)

Brugbart svar (2)

Svar #7
10. april 2005 af Duffy

#6: Forket sted Buddy!!

Brugbart svar (2)

Svar #8
10. april 2005 af Duffy

#5:

Titlerne er ikke i særdeleshed vigtige for mig. Men lidt forfængelig må jeg vel siges at være. Sålænge man ikke skal hedde et eller andet fjollet - som fx "Lektie-guru".

Jah, det er rigtigt at "Titlen kun er repræsentativ for antal af indlæg, ikke kvaliteten af indlæggene".

Hvad skal man gøre?


Duffy

Brugbart svar (2)

Svar #9
10. april 2005 af Mads123 (Slettet)

Fuck! Det skulle i ny tråd. Sorry!

Brugbart svar (2)

Svar #10
12. april 2005 af *A* (Slettet)

Hvorfor skulle slette sin tråd?

For at kunne spørge om hjælp og derefter slette det når hele stilen er rettet eller lignende.... Så hedder det da ikke hjælp mere men snyd! Altså når du bagefter ønsker at skjule det, så kan det umuligt være noget du er stolt af og som din lærer også må se.....

Selvfølgelig skal man ikke kunne slette gamle indlæg. Det er rart at man kan finde frem til gamle diskussioner/ ideer til 3.g opgaver/hjælp til fysikopgaver osv. Hvorfor dog slette det?

Brugbart svar (2)

Svar #11
12. april 2005 af danielruhmann (Slettet)

Tror, der er nogle, der har røget lidt for meget fed, jf.
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=63796
specielt hæftet på #37,38 og 40

Brugbart svar (2)

Svar #12
13. april 2005 af Epsilon (Slettet)

Hele ideen med et rangsystem er sådan set udmærket. Som det nuværende system er indrettet, kan og bør titlerne dog kun tages som udtryk for netop det, som de repræsenterer: antal indlæg. Kvantitet er ikke nødvendigvis ensbetydende med kvalitet, og i øvrigt er der vist ingen herinde, med undtagelse af Allan (allan_sim), som bare tilnærmelsesvist kommer i nærheden af nogle af titlerne: adjunkt, lektor, docent, professor eller doktor.

Man kan stille sig selv det spørgsmål, om det er smart at bære titler, som reelt blot er udtryk for ens spørge- og/eller svarlyst, men ikke nødvendigvis kvaliteten af svarene. En titel, som i øvrigt er uden hold i virkeligheden. Omvendt vil de fleste nok være enige om, at det i praksis ville blive et forholdsvis kompliceret og tidskrævende foretagende, hvis man skulle tildele titler efter indlæggenes kvalitet, eftersom der er flere tusinde brugere.

I betragtning af hvorledes de faste titler tildeles i det nuværende rangsystem, var det dog måske værd at overveje nogle anderledes passende titler end ovennævnte?

//Singularity

Brugbart svar (2)

Svar #13
13. april 2005 af Franky (Slettet)

#4 (SE NU AT FÅ LAVET DET SÅDAN AT MAN KAN SLETTE SINE EGNE INDLÆG. DET MÅ VÆRE MULIGT NÅR MAN NU KAN RETTE I SIN EGEN PROFIL!!!!!!)
det vil jeg give dig ret i.... :D

#10 Man sletter jo ikke (kun) sin tråd for at gemme sne indlægfor ens lærer der kan da væremenge forskellige oversager til det....

#11 Jeg tror ikke deter "mig" der har røget fed med dig...
Du ved jo ikke hvad du taler om bare fordi nogle kommer med et råd og du ikke bryder dig om det betyder det ikke at pågældende har røget fed.... :D

Brugbart svar (2)

Svar #14
13. april 2005 af Moderatoren

#13

"Man sletter jo ikke (kun) sin tråd for at gemme sne indlægfor ens lærer der kan da væremenge forskellige oversager til det...."

Hvilke årsager så?

Brugbart svar (2)

Svar #15
13. april 2005 af *A* (Slettet)

Ej helt ærlig Franky, hvor blank er du?

Man ønsker da at slette sin tråd fordi der er noget man ikke ønsker at offentliggøre, hvad enten det så er overfor lærere,venner,forældre eller andre.

Brugbart svar (2)

Svar #16
13. april 2005 af Franky (Slettet)

#14 Jeg har en gang imellem oplevet at folk er kommet til at lave en alt for lang overskrift der kunne der da være meget dejligt at slette ens tråd???

Nu er SP blevet hurtigere med tidligere da den var langsom kunne man måske have slettet sin egen tråd så farten blev bedre???

Men skit pyt hvis i ikke syntes om min ide...

Brugbart svar (2)

Svar #17
21. maj 2005 af Therackoo (Slettet)

Nogen der ved, hvornår man skifter fra den ene titel til den anden titel???

Fx. praktikant --> Adjunkt = 30 indlæg

Svar #18
24. maj 2005 af Blyanten (Slettet)

Webmastere - få nu fingeren ud af gaskanalen :P

Brugbart svar (2)

Svar #19
24. maj 2005 af michael.padowan.dk (Slettet)

Duffy: Bare rolig, du bliver ikke lektieguru. Det sker kun, hvis de store bagmænd vurderer, at din hjælpsomhed og dine svar er af særlig kaliber.

Brugbart svar (1)

Svar #20
26. maj 2005 af Therackoo (Slettet)

praktikant --> Adjunkt = 30 indlæg

Adjunkt --> Lektor = 70 indlæg

Lektor --> Docent = 120 indlæg

Docent --> Professer = 180 indlæg

Professer --> Doktor = 250 indlæg

Doktor --> Lektieguru = ALDRIG!!!!!

LOL... :D

Forrige 1 2 3 Næste

Der er 55 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.