Musik

Procent hjælp

09. november 2010 af pige24 (Slettet)

Vil gerne vide om jeg har lavet rigtigt.

Hvor mange procent skal man tage af noget, for at ende med noget der er?

a halvt så stort  b dobbelt så stort   c lige så stort

a 50% b 200%  c 100%

Hvor mange procent skal man lægge til noget, for at ende med noget der er

d halvt så stort  E dobbelt så stort  f Lige stort

Forstår den ikke

Hvad er det mindste tal man kan få når man tager en procentdel af noget?

Er det ikke 0

På forhånd tak


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. november 2010 af pensionist (Slettet)

 - 50% = halvdelen

+ 100% = det dobelte

0 % = uforandret

Det mindste tal er 0, medmindre vi regner med negative % for så er svaret - uendelig.

Men hvad har det med musik at gøre ?


Svar #2
09. november 2010 af pige24 (Slettet)

Tusind tak bedste, jeg kom ved et uheld til at sætte den under musik

Takker mange gange

kærligste hilsner

Emma.


Svar #3
10. november 2010 af pige24 (Slettet)

Bedste, jeg er lige pludselig kommet i tvivl, var de stykker som jeg lavede a,b og c rigtige?


Brugbart svar (3)

Svar #4
10. november 2010 af pensionist (Slettet)

Jeg kan selvfølgelig ikke give dig 100 % sikker for at dine svar er rigtige, vil du nøjes med 99,9 % ?

hilsen Bedstefar


Brugbart svar (3)

Svar #5
10. november 2010 af Duffy

Jeg ville sige at de var 99,999 % rigtige


Svar #6
10. november 2010 af pige24 (Slettet)

Tak Duffy. Jeg ville bare lige vide om jeg havde lavet rigtigt.


Svar #7
10. november 2010 af pige24 (Slettet)

Også tak til dig Bedste.


Skriv et svar til: Procent hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.