Privatlærer

Jeg søger en privat lære.

30. november 2010 af Camilaaaa (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Jeg har svært ved fysik og har brug for en til at hjælpe mig med at skrive rapporter.

- Og forklaring af ting jeg ikke forstår.

Jeg har fysik på B-niveau.


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. november 2010 af mathon

når du ikke
oplyser om aflønning og hvor mellem Glyngøre og Køge,
hjælpen påtænkes udøvet,
skal du nok ikke forvente den helt store tilbudsflok.


Svar #2
30. november 2010 af Camilaaaa (Slettet)

Løn kan forhandles..

Jeg bor i odense NØ 


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. november 2010 af Ronaldiinho

Vil du have personligt hjælp eller er det okay hvis man hjælper dig elektronisk fx besvarer dine spørgsmål online over ''chat'' ..


Brugbart svar (1)

Svar #4
07. januar 2011 af Stygotius (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (1)

Svar #5
08. januar 2011 af jokoloko45 (Slettet)

Ja, nutids-r og bydeform kan jo tit drille de mindre boglige =).


Brugbart svar (1)

Svar #6
08. januar 2011 af Stygotius (Slettet)

 Hmm, tja, -jeg har aldrig forstået hvorfor, men der er nu ikke tale om hverken nutids-r eller bydeform her.


Brugbart svar (1)

Svar #7
10. januar 2011 af jokoloko45 (Slettet)

Nej, det er selvfølgelig ental og flertal, men synes lige jeg ville pointere nogle af hovedproblematikkerne, når der skal sættes r på et ord :).


Brugbart svar (1)

Svar #8
10. januar 2011 af Stygotius (Slettet)

 -ental og flertal ????


Brugbart svar (1)

Svar #9
11. januar 2011 af rakijovic

en lære = en samling maksimer, doktriner eller principper; et sammenhængende system af tanker og/eller teorier. Flere lærer, alle lærerne

en lærer = en underviser; en tutor. Flere lærere, alle lærerne.

at lære = verbum. Imperativ "lær", præsensform "lærer"

(Stygotius: kajsevica, šljivovica eller kruškavica? Eller skal jeg overraske dig og dit glas?)

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Brugbart svar (2)

Svar #10
11. januar 2011 af Stygotius (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (2)

Svar #11
11. januar 2011 af Stygotius (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (2)

Svar #12
11. januar 2011 af rakijovic

Slettet
- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Skriv et svar til: Jeg søger en privat lære.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.